היי אני בת 19 לפני שבוע שכבתי עם בחור חמוד שהכרתי באותו יום דרך חבר משותף (24) הכל זרם ואמרתי לו שאני על גלולות ופשוט לא השתמשנו בקונדום, היה כיף הוא גמר פעמיים בפנים ומאז אין לי שום קשר איתו, זה היה סטוץ חד פעמי ונגמר.
יום למחרת שכחתי גלולה וזה גם היה ממש לפני הביוץ, בכל מקרה הוא בן 24 אנחנו בקושי מכירים ואני עם תחושות מאוד חזקות שאני בהריון ואוכל להיבדק רק עוד שבועיים במידה ויאחר לי המחזור, אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה ולפתח תסריטים בראש.
אני מאוד אוהבת תינוקות וזה החלום שלי רק שאני לא במקום נכון כרגע בחיים בשביל זה אבל אני יודעת שאם אני אהיה בהריון 90% שאלך על זה עד הסוף כי לא אוכל לשאת את המצפון של הפלה ושקיבלתי מתנה שכל כך הרבה מתפללים בשבילה ואני משחקת בזה.
מליון שאלות רצות לי בראש, מה אם
איך אספר לו? הוא יתמוך? אאלץ לעשות הפלה? איך המשפחה הדתיה שלי תקבל את זה? ומה עם הבושות? וכו... וכו.. וכו...
אשמח לטיפים מידע עזרה ואפילו רעיונות איך להסיח את דעתי מהנושא עד שתיהיה וודאות
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות