היי, ההורים שלי כל הזמן רבים , כל אחד מתלונן על השני. מידי פעם וויכוחים קטנים זה הגיוני אבל אלו רבים גדולים שמשפעים עלי ועל האחים שלי .
לפי כמעט 4 שנים קרה פיצוץ ענקי ביניהם , אני הייתי עוד קטנה, הם רבו כל הזמן ועל כל דבר , לפי דעתי הם היו על סף של גירושים. כאשר התקופה הזאת קרתה הייתי ממש עצובה לאחר בערך חצי שנה זה הופסק .
שנה שעברה זה קרה שוב , היה להם פיצוץ ענקי מולנו ( אני ואחים הקטנים שלי) . אני הרגשתי נורא בעיקר כלפי אמא שלי מכיוון שאבא שלי התעצבן פשוט סתם בגלל העבודה והוציא את זה הכל עלייה . בשבוע האחרון זה מתחיל שוב אני רואה ומרגישה את זה .. הוא מתחיל להתעצבן כל הזמן , אמא שלי מתולננת ואני תקועה בינהם . אני ממש לא רוצה שהפיצוץ הגדול יקרה שוב פעם , כרגע אני מרגישה חדרה ולחץ כל הזמן ואני לא יכולה להירגע כי אני יודעת שזה יגיע. ההורים שלי יכולים להיות באותה המידה גם חברים ממש טובים וכל הזמן צוחקים והכל בסדר עד לתקופה מסויימת ואני אוהבת אותם מאוד . אני ממש לא רוצה שהם יתגרשו , כי אם זה יקרה , מבחינתי זה סוף העולם , אני פשוט לא אצליח להתמודד עם זה . בבקשה תתנו לי עצות , מה לעשות ? אני ממש אשמח , תודה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות