שלום לכם, שמי הוא הזר בעולם, אני בן 19, כרגע חייל.
ואני מרגיש בודד. עכשיו לפני שאתם נעלמים מפה כי לא הצלחתי לתפוס את תשומת לבכם, אני פשוט צריך לפרוק.
על כל פנים, עד כלפני שנה לא התקרבתי לנשים כלל וכלל, פשוט מחוסר עניין, מפה לשם התנשקתי עם מישהי והופ הייתה לי חברה, מ-0 ל-100, היא בגדה בי ודי התחרטה על זה והיה סיפור ממש מלוכלך (וזה בקצרה, כבר הפקתי את השיעורים הקשורים למקרה)
בכל מקרה חלפו כמה חודשים, יצאתי פה ושם, שכבתי פה ושם (לעולם לא בקטעים מזדמנים, לא מאמין בזה), דייטים, אבל לא יותר מדי, שום דבר לא הניב פרי.
בקיצור... אני כמה לאהבה ואני לא מצליח למצוא אדם ליצור איתו אחת, בינתיים כל מי שפגשתי בגילי או בנאלי ושטחי כיאה להרבה (לא כולם) מהדור שלי, או פשוט לא תואם וזה בסדר, קורה.
אבל אני מרגיש תקוע, אני מתגעגע לאהבה, לתשוקה, לרצות (מלשון רצון) מישהי ולהעלות לה חיוך על הפרצוף.
אני ממשיך לקדם את עצמי, אני בתפקיד טוב עם קריירה מובטחת, מתאמן רוב השבוע עם משקלים כבדים, מקפיד על הגיינה, מראה וטיפוח. לא טוען שאני בראד פיט, אני נראה ממוצע, 1.82, סה"כ סבבה לא יותר מזה. יש בי פאקים אבל על הנייר עלם חמודות.
אבל בכל פעם שאני מדבר עם אישה אני פשוט לא רואה את זה מתקדם, וגם אם כן אין לי שמץ איך להמשיך את זה הלאה, אני מרגיש אבוד ומפחד להיתקע במצב הזה.
מה עליי לעשות? איך אני יוצא מהברוך? איך אני ניגש לאישה ומראה לה שאני מעוניין בה בלי שהיא תירתע?
הצילו.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות