אז ניראלי זה יותר פריקה כי מביך אותי לפרוק ולהגיד לחברות אני נכנסת לדיכאון כי אני לא מצליחה למצוא זוגיות . אז כן היתה לי זוגיות אבל לא הייתי מאוהבת בו..היא נגמרה ועכשיו אני כבר תקופה מחפשת וכן מתחילים איתי אבל פשוט לא אנשים שהם הטעם שלי וכשיצאתי עם אנשים שהם הטעם שלי הם לא רצו משהו רציני. עכשיו גם אפילו אני התחלתי עם מישהו באינסטגרם אבל השיחה בקושי זורמת זה מרגיש שהוא לא באמת רוצה .
ואני באמת לא מבינה למה באמת . לפי דעתי וממה ששמעתי עלי אני נראת טוב ,אני ממש נחמדה ומצחיקה וגם חכמה .אני כן לפעמים יכולה להיות קצת עצורה בהתחלה כי זה נובע טיפה מבישנות. אז למה כולם נכנסים לזוגיות ורק אני לא ?! אני מרגישה שזה לעולם לא יגיע .
גם למשפחה שלי אין ניסיון טוב עם אהבה , ההורים שלי התגרשו בצורה מאוד מכוערת . אמנם לאבא שלי היום יש בת זוג אחרת אבל הוא תמיד אומר שהוא לעולם לא אהב או יאהב מישהי כמו שאז אהב ואמר שהוא לא חושב או מרגיש שהוא יתחתן שוב . ואין לי כמעט משפחה , יש לי רק את אבא שלי .
קיצר אני מפחדת שזה לא יגיע לעולם ואני אשאר לבד לנצח בעולם הזה . כולם חווים אהבות נעורים ורק אני לא.
מגיל קטן החלום שלי זה להקים משפחה אוהבת עם זוגיות אוהבת ולנצח ולעשות תיקון למשפחה ולילדות שהיתה לי. ואני פשוט לא רואה את זה קורה .
ככ כואב לי באמת אני בוכה פה וכבר תקופה שאני עצובה מזה ברמות ואין לי כוחות לכלום רק לחשוב על זה ולהיות עצובה וניראלי בדיכאון בנושא הזה כי אני מפחדת ,אני מפחדת שלעולם לא יהיה לי . אני לא יודעת איך לשדר ביטחון עצמי בהתחלה כי אני קצת חסרת ביטחון שזה נוגע לזוגיות כי זה הדבר שבאמת אני לא בטוחה בעצמי איך ומה עושים וזה מביך אותי קצת אבל מאוד רוצה את זה !!!
אז ניראלי פרקתי הכל , ואני אשמח אם יהיו עצות לגביי מצבי . תודה לכולם
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות