שלום לכולם, חברה שלי וידיד אמרו לי להכנס לטינדר, כי יש שם ״ צחוקים מוות״
נכנסתי עשיתי ״ לייק״ לכמה בחורים וגם הם לי והייתי בהלם מכמה שהם סוטים ולא מתביישים להסתיר את זה, וישר העפתי אותם. טוב מה אפשר לצפות מאפליקצית היכרויות.. לא הבאתי שם פרטים לאף אחד חוץ מלמישהו שאני מכירה מהעבודה. כי כולם שם ממש מלחיצים וחרמנים, ואני ממש לא. אני בחורה מאוד רצינית וטובה, לא נכנסתי לשם במטרה להכיר אפילו לא ידעתי שזו אפליקצית היכרויות, מודה שקצת התמכרתי לזה וערב שלם הייתי שם, מהשעמום.
מפה לשם עשיתי ׳לייק׳ למישהו ויצא התאמה והוא כתב לי, ״ יש בחורות שאני באמת לא מבין למה הן במקום המגעיל הזה, ומה הן מחפשות פה בכלל. אני מקווה שיש לך הסבר טוב.״ הייתי מופתעת מהגישה שבטח נבעה מתסכול זהה לשלי, והסברתי שאני ממש לא.
דיברנו מפה לשם הוא בן 22, גר ממש לידי, נראה ממש מהמם ונורמלי, ושאלתי אותו מה הוא עושה בטינדר והוא ענה״ כי בכל מקום יש את הדברים הטובים ומעניינים, אני מניח שמצאתי ?״ עד לפה... דיי משכנע. עברנו לפייסבוק, יש לנו חברים משותפים שאני מכירה אישית, הוא בדיוק מסוג הבנים שאני מסתובבת איתם , הוא בראש שלי, מהסביבה שלי, חייל משוחרר, קרבי, נראה בחור די על רמה. עברנו לווצאפ הוא כאילו סוג של ״ התעצבן״ על התמונה שלי שצולמתי מאחורה, ( כאילו שאני עומדת ומצלמים אותי מאחורה.. אז זה ״ מבליט״ את האגן) למרות שזו בכלל לא הייתה המטרה. והוא היה נראה מאוד מעוניין להכיר אותי, אמר לי לילה טוב נדבר מחר ושלח הודעה למחרת רק ב3 לפנות בוקר! דיברנו ואין ספק שהבחור לא דומה בכלל לבחורים מהטינדר אבל יש כמה דברים, הוא אמר לי לשלוח לו תמונת לילה טוב, שככה יהיה לו קל לחלום עלי.( wtf?) שלחתי לו והוא כתב ״ להתאהב?״ הוא אמר שיש לי שפתיים יפות שבאלו לתת לי ביס, ( טוב זה כולם אומרים, הן ענקיות ) והוא אמר לי לעשות לו השקמה מחר בבוקר ועלה לישון ושהוא מאוד מעוניין לראות אותי כבר ןכאלה ועוד כמה משפטים ויציאות כאלה..עכשיו אולי כי אני ממש נואשת לגלות שהכרתי בחור מהטינדר שלא ״ בחור טינדר טיפוסי ״. ואני מעלימה דברים.. הדיבור שלו בווצאפ די שונה ממה שאני רגילה.. ׳ בובי׳ וכאלה.. וגם מי מבקש תמונת לילה? או שאני סתם נסחפת כי הוא מהטינדר אז אני חושדת בכל דבר? לחתוך את זה עכשיו?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות