שלום לכולם
השתחררתי לפני שנה בערך והדבר הראשון שעשיתי הוא להרשם לבחינה הפסיכומטרית, כמטרה להתקבל לתואר ראשון במדעי המחשב בתא. אחרי שלושה חודשים של למידה קיבלתי תוצאות לא גבוהות במיוחד, הבנתי שיש לי דרך ארוכה אם אני רוצה ללמוד בתל אביב ובואו נאמר שזה הוריד לי את הביטחון והמוטיבציה לגשת שוב. התחלתי לעבוד כמלצר וכל פעם ניגשתי לבחינה שוב אבל נמרחתי ממש..
אחרי שחסכתי סכום יפה התחלתי לשקול את האופציה של אוניברסיטת רייכמן. לפני שבוע בערך התקשרתי אליהם ומאחר שיש לי תעודה טובה הבנתי שאוכל להתקבל בלי פסיכומטרי אבל כנראה אצטרך לחכות לשנה הבאה כי הכיתות תפוסות.
עכשיו אני מרגיש נורא עם עצמי שנזכרתי רק עכשיו במקום להיות על זה ושיכולתי להתחיל ללמוד במכללה כבר השנה.. אני לא יודע מה לעשות עם עצמי שנה שלמה ולדחות את הלימודים בשנתיים נשמע לי פשוט בזבוז זמן.. אני חושב להמשיך לעבוד ולצבור את הסכום המלא ללימודים מאחר ששמעתי שקשה לשלב עבודה ולימודים עם התואר הזה. יש אולי עצות מה לעשות כדי לא להרגיש חרא?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות