היי כולם הגעתי למצב שלא הצלחתי לבד ואמרתי שאולי עצות מכאן יעזרו לי...
כבר שנתיים שאני יוצאת עם מישהו מדהים שהקשר בנינו התחיל ברמה מאוד עמוקה חברית והתחזק עם הזמן הוא נכנס לי ללב בצורה שאני לא מסוגלת לדמיין את החיים עם נתק ממנו.
אחרי עליות ומורדות בקשר ואהבה עצומה שרק התחזקה עם הזמן הבנו שאנו לא מתאימים ועם המציאות הקיימת לא נוכל להמשיך לנהל את הקשר כי חוץ מאהבה אין לנו את שאר המרכיבים שבונים קשר זוגי וזה בעייה.
ניסינו כל פעם מחדש לעצור את הקשר הזה בצורה אחרת , אם זה יזיזות , לשמור על קשר חברי בלבד, להתנתק לגמרי, לחסום אחד את השני ובאמת שום דבר לא צלח ואיך שהוא חזרנו לדבר ונמשכנו לראות אחד את השני ולהיפגש כמו מגנט.
אני באמת אוהבת אותו אבל יודעת שהקשר הזה לא מקדם אותנו לשום מקום ועושה לשנינו רק רע , אני גם יודעת שהייתי רוצה להיות מחוייבת למישהו שאוכל לממש איתו קשר זוגי כמו שהייתי רוצה ולא כל פעם מחדש להתאכזב ממה שאין אבל באמת שאני לא יכולה לחשוב על סיטואציה שהבן אדם הזה יוצא לי מהחיים.
לא יכולה לחשוב על מצב שהוא עם מישהי אחרת ולא איתי כי אנחנו אוהבים אחד את השני. אני מרגישה שכאילו לוקחים את האהבה הזאת החיה, הבועטת וקוברים אותה בגלל סיבות החיים שלא מאפשרים לנו להיות ביחד..
מה לעשות כדי להתגבר על המצב ועל הבן אדם? איך להתקדם הלאה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות