מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 352861
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מתחילה לאזן את המשקל מההפרעות אכילה אבל מפחדת לא להצליח, מה אני צריכה לעשות?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-15/06/22 בשעה 17:58

במשך ה8 שנים האחרונות הייתה לי הפרעת אכילה והייתי תקועה במעגל של התקפי אכילה ואז הרעבה ופעילות גופנית מוגזמת. לפני שנתיים כשהתגייסתי המצב ממש החמיר וההפרעה הזאת השתלטה עליי לגמרי. בכל השנים האלה המשקל הכי גבוה שהייתי בו היה 82 קילו, והכי נמוך 60.
הייתי בטיפול פסיכולוגי בערך שנה (הפסקתי לא מזמן) והבנתי שאני לא רוצה לבזבז את כל החיים שלי על ההפרעה הזאת ולפני 7 וחצי חודשים החלטתי לנסות להפסיק להרעיב את עצמי כמעט לגמרי בתקווה שההתקפי אכילה יפסקו.
אין ספק שיש שיפור משמעותי וההתקפי אכילה שלי הרבה פחות גרועים (אני כבר כמעט לא מגיעה למצב שאני אוכלת עד שמרגישה מאוד רע מבחינה פיזית) אבל הם עדיין קיימים ובגלל שכשאין לי התקפים אני לא מרעיבה את עצמי עליתי ב7 חודשים האלה 4 קילו ואני שוקלת 64 קילו כרגע (על 1.67).

אני לא יודעת מה לעשות. יכול להיות שאם אמשיך בזה אתאזן לגמרי ואז אולי אצליח להתחיל לרדת במשקל בצורה בריאה אבל אני מפחדת שלא אצליח לרדת חזרה במשקל ואולי אפילו אעלה עוד וכרגע העלייה במשקל ממש גורמת לי לחרדה. מצד שני ההפרעה הזאת בזבזה לי כל כך הרבה זמן מהחיים ואני לא רוצה לחזור לזה. מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות