מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 350368
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

אני מדמיינת או שהבנות בכיתה עושות עליי ועל חברה שלי חרם?

לילי בת 16 | כתבה את השאלה ב-30/04/22 בשעה 17:56

היי, התחלתי השנה כיתה י' בתיכון והכיתות מחולקות לפי המגמות שבחרנו. אני בחרתי במגמה פיזיקה-מחשבים, וחוץ ממני ועוד חברה שלי כל השאר במגמה בנים. אז צירפו אותנו למגמת מחול שיש בה רק בנות.
האמת, שמתחילת השנה הרגשתי ששאר הבנות די מתרחקות ממני ומהחברה. מתייחסות אלינו כאילו שאנחנו לא חלק, אבל זה אף פעם לא היה מספיק בולט ברמה שממש יכולתי להגיד שזה מה שהן עושות.
מה גם שיש שם כמה בנות שהיו חברות מאוד טובות שלי בחטיבה ובהתחלה ממש שמחנו שנחמד ביחד בכיתה, אבל פתאום הן מתרחקות ממני ומנפנפות אותי כשאני שואלת אותן מה קרה ככה שגם מולן לא היה לי יותר מדי מה לעשות.
ודי ניסיתי להתעלם מכל המצב החברתי ולהתרכז בלימודים, עד שפתאום הן פרסמו שהן עשו "ערב מגמה" שכלל ללכת ביחד למסעדה ואז הלכו לבית של אחת מהבנות האלה. ואף אחת מהן לא חשבה להזמין אותי ואת חברה שלי כי כביכול אנחנו לא איתן במגמה... אבל מה שקרה בפועל זה שהן פשוט עשו ערב של כל הבנות בכיתה חוץ משתינו. מאז די קשה לי להתנהג כאילו כלום לא קרה. זה מרגיש כבר כאילו זה חרם עליי ועל חברה שלי, שבגלל שאנחנו לא איתן במגמה ונחשבות ל"חנוניות" אז אסור לדבר איתנו או להפגש איתנו ושאין מה לדבר בכלל על להזמין אותנו למפגשים חברתיים. כי עם כל הכבוד לערב מגמה- אנחנו כולה 2 בנות! ופשוט יש להן כביכול סיבה נוחה לא להזמין אותנו אבל בפועל זאת סיבה שתהיה קיימת כל התיכון ושבגללה הן פשוט לא מתחברות אלינו וגם לא מנסות לשתף אותנו בכלל בדברים.
גם החברה שלי מרגישה את זה, ואני ממש לא יודעת מה לעשות כי אני מצד אחד לא רוצה להתעמת איתן ולהתחיל ריב אבל מהצד השני לא רוצה להעביר את כל השנים שלי בתיכון ככה... אשמח לשמוע מה דעתכם.

הן היו צריכות להזמין אותנו למפגש?

כן, זה לא יפה ששתיכן הבנות היחידות בכיתה שלא הוזמנו.
 
27
לא, אתן לא איתן במגמה.
 
2
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות