היי,
משתחררת עוד שבוע מהצבא.
כבר התחלתי לחשוב על לימודים- מתכננת להתחיל כבר באוקטובר 2023.
יש לי ציון של 90 ב4 יחל מתמטיקה כך שאני יכולה להתקבל למערכות מידע באקדמית ת״א, במידה ואקבל בפסיכו 581. הממוצע בגרות שלי מספיק לסכם הקבלה.
למדתי מדעי המחשב וערבית בתיכון.
מערכות מידע נשמע גם מעניין, יש לי בצבא ניסיון עם מערכות מידע שנתתי בהם תמיכה למשתמשים, רוב התפקיד עסקתי במערכות כאלו.
הנדסה ביו רפואית בב״ג נשמע מעניין יותר, אבל הבעיה היא שאצטרך להשלים פיזיקה ומתמטיקה ל-5 יחל בציון 80 כיוון שכדי להתקבל לאוניברסיטה בתחום ההנדסה נותנים דגש יותר על המתמטיקה, הפיזיקה, והחלק הכמותי. ואצטרך פסיכו גבוה- 680+-
זה לקחת סיכון,להשלים בגרות במתמטיקה 5 ופיזיקה לבד עם קורס אינטרנט לא קל בכלל, אבל ראיתי סרטונים ביוטיוב על הנדסה ביו רפואית במעבדות וזה נראה מעניין מאוד.
לדעתי, אם אני אתחיל בשיפור בגרויות ריאליות יקח לי זמן, וזה קצת יעכב אותי להתחיל את הלימודים, ומי הבטיח שאני אסיים בממוצע 80 בשני המקצועות ?
בקיצור, מה עדיף? מערכות מידע באקדמית או הנדסה ביו רפואית בבן גוריון?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות