היי , ליה בת 17 וצריכה עצות וקצת עזרה ..
אני ביסקסואלית ויצאתי מהארון מפני כמה חברות לפני כמה ימים ויש חברות שלפני חודשיים ומפני המשפחה לפני בערך שנתיים וקיבלו יפה למרות שחלקן כביכול ניתקו קשר איתי ואין סיבה מדוייקת לזה .. לא נראה לי שזה בגלל זה אבל יש כאלה שקיבלו אותי מדהים .
ואחרי שסיפרתי הרגשתי פתוחה יותר מאושרת יותר פתאום משהו מדהים . ושלא הייתי מספרת הרגשתי שאני מסתירה מהם את ליה האמיתית.
המחשבות על זה התחילו מגיל 13 ותמיד הרגשתי שונה ולא כמו כולם ושחברות שלי מדברות על בנים זה לא עניין אותי בכלל ואמרתי לעצמי איפה השלב שמדברים על בנות .. והייתי מסתכלת על בנות ושאפילו התכתבתי עם מישהי לסבית שנמשכתי אליה פעם ראשונה בחיי פשוט הרגשתי פרפרים בבטן מכול הודעה שלה ואפילו הגעתי למצב שאני בוכה בלי סיבה ..
והמון פעמים היה לי קשה הייתי מגיעה למצב של דיכאונות לפעמים ומצבי רוח נוראיים וזה היה מסובך נורא מבחינתי.
בזמן האחרון הלכתי לאיגי והרגשתי ממש סבבה להיות שם הכרתי כמה וחמודים ממש אבל העיקרון הוא שאני מרגישה עדיין חרא עם עצמי ולפעמים אני אומרת לעצמי אולי אני אצא עם בנים ואז אני יהפוך לסטרייטית 100% ואפילו אמרתי את זה לחברה כביכול בצחוק והיא אמרה לי שאני שבורה ממש.
אני לא יודעת מה אני כבר מרגישה , אני מיואשת מרגישה ריקנות בלתי מוסברת ושיש עליי אבן ששוקלת 200 קילו .
בזמן האחרון רציתי לצאת מהארון כי היה לי נמאס כבר כאלו על הזין שלי (סליחה על הביטוי) זה מי שאני ומי שלא מקבל את זה שילך לעזאזל.
אבל זה יותר מסובך כי יש פעמים שאני רגישה ולא רוצה שירכלו עליי ושיצחקו עליי ותגובות הומופוביות למינהן ושאולי גם בנות יסתכלו עליי בצורה אחרת..
ואני לא יודעת גם איך לעשות את זה בדיוק,
אולי לכתוב באינסטה bi ודגל גאווה או פשוט לספר את זה בקלילות לאנשים ?
אני כבר לא יודעת זה קשה כבר.
חחח יודעת שחפרתי אבל תודה לאלה שקראו ותודה לכותבי עצות ❤️
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות