שלום חברים,
יש משהו שככה יושב לי קצת.
מלפני שנה וחצי בתקופת השיא של הקורונה חגגנו לי יום הולדת ככה באיזה פארק (היה אז סגר) , עם כמה מהחברים הטובים , היינו איזה 5 חבר'ה.
לאחר שעה וחצי ככה שהכל היה באווירה טובה וכיפית, הגיעה משטרה בגלל שתייה ואולי רעש, שפכה את הבקבוק ונתנה דו"ח 1000 או 750 (לא כ"כ זוכר).
עכשיו אני? לא בנאדם ששותה מעולם ולא מעשן.
לאחר קבלת הדו"ח המשכנו להיות ביחד והכל היה סבבה וצחקנו ובאמת היה כיף.
לאחר 3 חודשים, פותחים קבוצה בווצאפ כל החברים, מוסיפים אותי ומבקשים שאשלם.
עכשיו, אם הייתי שותה עוד ניחא, אבל אני גם לא שותה וגם זה היום הולדת שלי, למה אני צריך לשלם על משהו שלא קשור אליי?!
סירבתי לשלם, כל ה - 4 חבר'ה יצאו עליי, קיללו ופשוט העיפו אותי מהחבורה. (חברים של 20 שנה). כמה חודשים אחרי, סבתא שלי נפטרה ואפילו לשבעה לא באו, רק שלחו הודעה מסכנה וקצרה של משתתפים בצערך וזהו, כאילו זה איזה דוד רחוק שנפטר.
שנה וקצת אחרי, אני עדיין כועס ופגוע, יודע שהם כולם עדיין בקשר ואותי פשוט נידו.
האם שווה בכלל לנסות לחזור לקשר? הקרובים לי אומרים שלא. אבל לא יודע כבר מה לעשות. אלו היו חבר'ה של 20 שנה שפשוט העיפו אותי לעזאזל, שנה ומשהו כבר לא מדברים בכלל ..
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות