היי, אני בת 19, לא התגייסתי מסיבות אישיות. והתחלתי לעבוד בחברת אשראי, חיפשתי הרבה זמן עבודה, ורציתי שתהיה משכורת יחסית סבירה ולא 5000 בחודש. נמנעתי כמה שאפשר ממכירות, התרחקתי מזה כמו מאש כי אני בן אדם יחסית מופנם ופחדתי מזה.
מצאתי עבודה בחברת אשראי, אבל במכירות, לא ממש הייתה לי ברירה.. אני מוכרת הלוואות ומוצר אשראי שנקרא חיוב חודשי קבוע ללקוחות של חברת האשראי(אשראי מתגלגל, שהריביות בו גבוהות, לרוב לקוחות נכנסים לחובות עם זה ומשלמים ריביות של בין 100-350 שקל בחודש(בערך שקל אחד על כל 100 שקל שהם דוחים). לאחרונה נהייתי די סבירה במכירה של זה, וקצת הפתעתי את עצמית מבחינה אישית בזה שאני כן מוכרת ואומרים לי כן.
אבל אם אני רק מקלידה את השם אשראי מתגלגל בגוגל עולות רק אזהרות, שזאת מלכדות דבש, הונאה, אי אפשר לצאת מזה, שזה מכניס לחובות ומשלמים ריביות בשמיים.
העניין הוא שאני לא כלכך מאמינה במוצר שאני מוכרת. אני לא יודעת עד כמה הם צודקים בכל הכתבות האלה, ואני מאוד מעורערת לגבי זה ולא בטוחה בנוגע למה שאני עושה. האנשים בעבודה מדהימים, הייתי בכמה עבודות, אף פעם לא הייתי כלכך מחוברת לבוס/ית שלי, יש לנו תנאים מעולים וזה מוקד אז יש מקום עבודה אישי לכל אחד, והכסף די טוב, המינימום זה 7500 ומעלה(אין תקרה.. תלוי כמה מוכרים) ואני בסך הכל מאוד אוהבת את התנאים, את המקום, האווירה והאנשים. העניין הוא שאני פשוט מרגישה שהעבודה שלי היא הונאה ושאני שקרנית, או נוכלת, או מנצלת אנשים תמימים וכדומה.. אני לא יודעת מה לחשוב. אני מאוד צריכה את הכסף לסיבות אישיות, ואני שם כבר כמה חודשים ודי התרגלתי. ההרגשה הזאת והמחשבות האלה רצו לי בראש בעבר וגם עכשיו ואני לא בטוחה אם אני יכולה לשאת את ההרגשה הזאת והמחשבות האלה לגבי עצמי.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.. :/
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות