זה לא נושא שאמור להטריד אותי בגיל הזה אבל משום מה המחשבה הזאת לא עוזבת אותי.
יש לי חבר שגדול ממני בשנה ואנחנו מאוד אוהבים אחד את השנייה.
בזמן האחרון הרבה חברות שלי מספרות לי על דברים שהיה להן עם בנים,נגיעות וכו' ובתכלס מכל הבנים שהן היו איתן כולן יכולות להגיד שחבר שלי עם האופי הכי טוב,כי הבן אדם הזה הוא בן אדם טוב פשוט הוא מדהים הוא הבן אדם הכי מדהים שאי פעם הכרתי וכל החברות שלי אומרות לי (חלקן מכירות אותו כבר שנתיים+) גם אני יודעת שהוא לא אחד שיהיה עם מישהי סתם והוא נכנס רק לקשרים רציניים. מפריע לי שהוא לא מראה מיניות בכלל,אני נלחצת מהמחשבה שאולי הוא אי-מיני(?) למרות שכן שמעתי אותו צוחק עם חברים על דברים כאלה ואחרים.
אני אישית הרבה צוחקת עם חברות שלי על דברים מיניים תמיד יש נגיעות תמיד יש על זה שיחה בין כולם ועם חברות שלי והכל ואני רגילה לדברים כאלה. אבל הוא אשכרה נלחץ וביקש הרבה סליחה שהוא בטעות נגע לי בפס של החזייה ואפילו לא שמתי לב לזה.
אני לא יודעת למה זה מפריע לי כל כך שזה לא אמור בכלל לעלות לי בראש אבל כל כך הרבה בנות מספרות לי על מה שיש להן עם חברים שלהן ואני מרגישה מוזר שלי ולו אין מערכת יחסים כזאת ואני מקנאה בבנות אחרות ..
מה לעשות ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות