היי קוראים יקרים, אשמח להעלות בפניכם שאלה חשובה ואני באמת רוצה שתענו לי בכנות כי אין הרבה מידע על הנושא הזה!
אני ובן הזוג שלי כבר שנתיים ביחד, בהתחלה הכל היה נראה רגיל וטוב מבחינת יחסי המין שלנו, תמיד עומד לו והכל טוב ויפה. הבעיה שהוא גומר מאוד לאט. מהיום הראשון, לקח לו הרבה מאוד זמן ומעולם הוא לא גמר מהר, בשונה מגברים אחרים שהייתי איתם לפניו.
לאחר כמה חודשים של זוגיות הוא נחשף בפניי (לדעתי הוא היה צריך מלכתחילה) ואמר שהוא אוהב שליטה נשית. הוא מבקש ממני לדחוף לו אצבעות לתחת שלו ולא מסתפק רק בזה אלא מבקש שאדחוף לו גם דילדו עבה! הוא נהנה מדילדו דמוי זין יותר מהאצבע שלי. הוא כל היום מת שאתעסק לו בחור של התחת ואובססיבי לעניין. בנוסף, הוא אוהב למצוץ לי את הבהונות בכפות הרגליים, ותוך כדי הוא עושה לעצמו ביד וגומר מזה מהר יחסית!!! ממציצת הבהונות שלי.
בנוסף רוב הגברים שהיתי איתם לא עמדו בפני המציצה שלי, וגמרו ממנה די מהר. הוא, לא גומר מזה.. הדרך היחידה שהוא גומר זה שהוא עושה לעצמו ביד ומקבל משהו בתחת או כפות רגליים בפה. משמע- או להיחדר, או למצוץ זה מה שהכי עושה לו את זה.
הוא טוען שהוא בחיים לא ראה פורנו גייז, שהוא לא מעדיף זין ולא מעניין אותו גברים. מצד שני, בואו.. לקבל בתחת ולמצוץ זה שני דברים שאישה לא יכולה ולא אמורה לספק לך! זה התפקיד שלי להיחדר, ולמצוץ.
הצעתי לו לנסות לבדוק עם גבר/ טרנסית, לקחת הפסקה בזוגיות שלנו ושילך לבדוק מה הוא אוהב, הוא מאוד נפגע מתעצבן ומתרחק וטוען שזה לא הסיפור, שהוא פשוט "רק אוהב להשלט".
אני בחורה שיש לה כמה ידידים הומואים והומואים אוהבים אותי בדרך כלל.. אז הוא יודע שאני כן פתוחה.
הערך העצמי שלי פשוט ירד בעקבות הזוגיות הזו... במשך שנתיים הגבר שלי לא גומר בצורה רגילה בסקס, הוא לא גומר מחדירה אליי. (ויש לי אחלה כוס)
מה אתם אומרים? גברים! האירו את עיניי, זה תקין המצב?
נשים - נתקלתן? (אני יודעת שיש נשים שולטות וFEMDOMיות שיוזמות דברים כאלה בעצמן ומפנטזות לשלוט, אני לא.)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות