אהלן חברים,
אז ככה, יש לי עבודה ממש נוחה (שאני ממש אוהב). ובגדול יוצא הרבה פעמים שיש לי הרבה זמן פנוי במהלך היום. עכשיו אני לא ממש טיפוס חברותי, ולא ממש טיפוס של אנשים בכללי. אם לומר את האמת אני אף פעם לא אהבתי להיות בסביבה של "חברים" שהיו לי בחיי (חוץ מכמה מקומות עבודה בעבר שהחבר'ה היו סבבה והיה לי כיף בסביבתם) ... בגדול אני מחפש תעסוקה טובה (לא עבודה) כלשהי כשאני לבד. לדוגמא: אני מכיר אנשים שמציירים או מתעסקים במוזיקה, או שיש לי "חבר" שסתם אוהב לנסוע לקולנוע לבד, לקנות איזה שייק, ולטייל בטיילת ככה עם עצמו.
יש לכם הצעות טובות? דברים שאתם מכירים מניסיון, ששווים ומעבירים את הזמן בכיף/הנאה? (אני מציין שדברים כמו מכון כושר, בריכות, חוגים וכדומה אני לא מעוניין)
כרגע אני מנגן על גיטרה (אבל זה אולי רק שעה ביום) , אני מבשל/אופה בבית המון, בערבים אני יוצא להליכה (שזה גם שעה), וככה ברוב הזמן סתם מעביר זמן במחשב ועיסוקי הבית.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות