ביום ראשון שעבר פגשתי מישהי בריקודי סלסה ולאחר ישיבה של כל החבורה ואיתה לסושי, ישבנו היא ואני על ספסל ברחוב ועשינו גם הליכה קטנה באיזור. לאחר מכן החלפנו טלפונים, סימסתי לה שהיה כיף להכיר אותה ומקווה שחזרה בבטחה. מאז התכתבנו ודיברנו בטלפון בצורה זורמת וכו'. היא סיפרה לי שיש לה עומס גדול בעבודה (פרויקט שהיא עובדת עליו שהיא צריכה לגמור עד ה-24.11) ובאותו יום אח שלה מתחתן אז יש לה הרבה הכנות גם לאירוע הזה.
בשלב מסוים הזמנתי אותה למסיבת יום הולדת שלי שאני עורך ביום שישי הקרוב (לאחר שכל המשתתפים רצו ביום שישי) עם כמה אנשים מאותה חבורה מהסושי אבל היא אמרה שהיא יכולה רק בשבת בצהריים אז הצעתי שנעשה משהו שנינו אז במקום בשישי אבל התחמקה מתשובה ברורה.
אתמול כתבתי לה שביום חמישי הקרוב אחרי מפגש עם חבר, אני עובר באזור המגורים שלה ואשמח שניפגש אם יהיה לה נוח ואמרה שנראה כי יש לה הרבה עבודה לעשות והיא רוצה לנסות לגמור את העבודה והתלוננה שהיא יושבת על המחשב כל היום ושורפות לה העיניים מרוב עבודה. אמרתי לה שנתעדכן לקראת אז.
מה לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות