שלום לכולם,
בתקופה האחרונה עובר עלי תקופה מסובכת שקשה לי, אבל אין לי עם מי לשתף, ממי לקבל עזרה, תמיכה, דעה, לצחוק על המצב.
החברות הכי טובות שלי לצערי בגלל ריחוק פיזי עם הזמן התרחקנו וכבר לא מדברות כמה חודשים.
לאמא שלי אני לא מוכנה לספר הכל.
אז תמיד הייתי מספרת הכל לבן אדם שממש קרוב אלי, אבל אני מקבלת עוד ועוד תחושה שלא באמת אכפת לו בזמן האחרון, ומתרחק.
ניסיתי לדבר איתו והוא היה קר אליי.
ואני... קשה לי עם הסיבוך שנהיה לי בזמן האחרון, וגם הוא הבן אדם שקרוב אלי התרחק בצורה... דיי ברורה...
ואין לי עם מי לשתף, ופה לא נוח לי לשתף את כולם, אבל מרגישה צורך לספר,לאיזה עידוד או צחוק או דעה או משהו, משהו חיי ולא איזה יומן או מחשבות אין סופיות.
ואני צרגישה בזמן האחרון שאני מרכז השיחות, אבל בו זמנית כל כך בודדה, הסביבה שלי מלאה באנשים שמגדירים אותי בתורה מסויימת, אבל לא מקשיבים למילה שיוצאת לי מהפה. ו... אני לא בוטחת באף אחד, כי לא באמת אכפת למשהו שם, הם רק מחפשים עניין והתלהמות ורחילויות.
אז מרגישה בעייה בלסמוך על אנשים כרגע...
פסיכולוג לא בא כרגע כאופציה, בעייתי מכמה סיבות.
אז... אני מניחה שאין כל כך עצות שיכולות לעזור חוץ מללכת לפסיכולוג... אבל רציתי לשתף את מה ששיתפתי עכשיו, רציתי משהו לשתף לפחות עם אנשים חיים.
תודה רבה, ויום טוב שיהיה לכולכם
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות