לימודים וסטודנטים לימודים וסטודנטים
 
שאלה 336943
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מתחיל ללמוד, מתחרט שלא טיילתי לפני

תיכף סטודנט בן 24 | כתב את השאלה ב-01/10/21 בשעה 11:42

היי, כפי שהבנתם אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה, ממש בעוד כמה שבועות. לצערי התגייסתי מאוחר לצבא והייתי גם בקבע של שנה ויצא שהשתחררתי בזמן הקורונה בגל השני לפני שנה.
לאור המצב השלמתי עם העובדה שיש מגיפה עולמית ואין שום סיכוי לטייל בחו״ל אז לכן נרשמתי ללימודים+ עשיתי פסיכומטרי והתקבלתי לתואר, ואחרי זה עבדתי קצת כדי שיהיה עוד קצת כסף ללימודים וגם משעמם סתם לשבת בבית.
בחודשים האחרונים אני רואה שהמצב כן משתפר ואנשים טסים ועושים את הטיול הגדול שעליו חלמו, ואני מרגיש תחושת החמצה, שמיהרתי מידי לגבי הלימודים, שהייתי יכול לטייל לפני הלימודים או לחילופין שהייתי צריך לחכות עוד קצת בשביל לטייל כי מעכשיו כבר לא יהיה לי זמן, אני נכנס לתואר אינטנסיבי של 4 שנים ומשם לשוק העבודה ולמירוץ העכברים של החיים.
חושב לטייל בין הסמסטרים אפילו לתקופה של חודש או אפילו לאחר הלימודים עם שותף למשך חודש-חודשיים. השאלה האם זה אפשרי?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות