לא יודע אם הגישה שלי הגיונית. בתחילת המגיפה הרגשתי ממש רע עבור אנשים שנפגעו מהמחלה.
אבל בהמשך יצא החיסון והוא הוכיח את עצמו כיעיל בצורה מאוד טובה. לא הגנה 100% כמובן, אבל מוריד את סיכוי להידבק במשהו כמו 90% לפחות.
ואז יש קבוצה שבחרה **מרצונה החופשי** לא להתחסן. כלומר הם בעצמם **בחרו** להסתכן במחלה וגם לסכן אחרים. אני לא מדבר על אנשים מדוכאי חיסון וכד' שהם הקבוצה העיקרית שנפגעת ממתנגדי החיסונים.
אז אותה האוכלוסייה שממשיכה להפיץ את הווירוס בחרה במודע שעדיף להם להיפגע ממחלה מאשר להתגונן ממנה. ועל הדרך גם לא מעניין אותם שהם תורמים לתפוצה ולהמשך הסנקציות וההגבלות. לא אכפת להם שהמחלה ממשיכה להשתולל ושגם אנשים שבכלל לא קשורים לקורונה מקבלים טיפול רפואי ירוד יותר עקב תקצוב יתר למלחמה במגיפה. פשוט לא מעניין אותם שבגללם כולם סובלים.
אז אני בכלל לא מרגיש חרמים כלפי מי שנפגע, כשהוא בעצמו היה בצד הפוגע. הרי הוא בעצמו החליט לשים פס על הבריאות שלו. אז קרמה איז א ביצ'. קיבלת את מה שבקשת.
נ.ב.
אני יודע שעכשיו בטח יבוא מישהו ויספר "אבל מרבית החולים הם מחוסנים!!!!". אז אל תעשו פאדיחות. יש בארץ 5.6 מיליון מחוסנים במנה שניה. אילו חצי אחוז מהמחוסנים היה נפגע במהלך חודש, היינו מגיעים ל28 אלף חולים בחודש.
אם מחשבים את אחוז החולים פר 1000 תושבים, רואים בבירור שכמות החולים המחוסנים זניחה ביחס לבלתי מחוסנים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















הקורנה ומה שמסביב
כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2026