היי, אני די בטוחה שהרבה מאוד בנות יזדהו איתי וירגישו כמוני, אבל זה נושא שהוא די מפריע לי וגורם לי להעריך את עצמי פחות.
יש לי חברה טובה, שהיא פשוט מהממת. היא נראית מדהים, ובהתאם גם מתחילים איתה המון בנים וגם מסתכלים עליה המון ( רואה מהצד) . היא גונבת את הפוקוס נגיד ככה, ואני באמת שמחה בשבילה על זה, ואפילו מנסה ללחוץ עליה לדבר ולהמשיך להתכתב ולהתנסות לקשר עם אלו שמתחילים איתה.
בקיצור, אני מרגישה ככה מאוד מכוערת לעומתה. אני יודעת שאני ילדה חמודה ולא מכוערת, אבל אני יודעת שאם ישאלו את הרוב מי יותר יפה אני או היא, יבחרו בה במאה אחוז. אני יודעת שזה שטחי מאוד, ושזה נושא די טיפשי, אבל לא משנה כמה אני אומרת את זה לעצמי, זה לא עוזר ואני ממשיכה לחשוב על זה.
אני מרגישה שככה בחיים לא יתחילו איתי, ויעדיפו ללכת אליה (בנתיים זה רק ככה). איך לשנות את החשיבה שלי ואת הגישה שלי, מקווה שתוכלו לעזור לי :)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות