היי לכולם, אשמח לעזרתכם.
הכרתי בחור מקסים לפני מספר חודשים, כאשר הכרנו הוא היה בזוגיות ונהפכנו לחברים מאוד קרובים וטובים.
דברים קרו והוא החליט לסיים את הקשר שהיה בו מסיבות אישיות (שסיפר לי אחכ וקשורים בטיב הזוגיות שהייתה להם, ממנה נפגע רבות.)
לאורך תקופה הייתי לצידו תמכתי ועזרתי לו להתגבר על העניין וראיתי בו כמעין אח לכל דבר, חבר טוב ואוזן קשבת.
יום אחד הוא הגיע אלי עם הצעה משום מקום, להוסיף מיניות לקשר בנינו, כמובן שישר דחיתי את ההצעה מכיוון שהרעיון דחה אותי כי ראיתי בו אח וחבר טוב ולא מעבר ואפילו נעלבתי מעט שהוא רואה בי משהו זול טיפה.
מפה לשם עברו הימים והתחלתי להתקרב ולבסוף נוצרה משיכה חזקה מאוד בנינו שהיה קשה כבר להכחיש, אז זרמתי ונהנתי מאוד, כמובן הוא דאג להבהיר שאין לו כוונה לזוגיות אלא לחברות טובה וחיבור רגשי שיוביל לסקס טוב.
ובמשך תקופה, הפכנו להיות חברים עם בונוסים כמו שאומרים, עד לרגע שבו ״נפלתי״ רגשית והתחלתי להרגיש אליו המון.
הוא מיד קלט את העניין וכשנפתחתי בפניו אמר שלאט לאט, נזרום ונראה לאן הדברים מתפתחים.
במשך תקופה הרגשות שלי אליו רק הלכו והתעצמו תוך כדי שהוא מכיר אותי למשפחה, לחברים, קונה לי דואג לי והכל הכל כמו זוגיות רק לא מוצהרת ברבים.
המון פעמים מצאתי את עצמי מדחיקה רגשות ומקבלת ממנו מסרים שונים וסוטרים שהכאיבו לי מאוד, עשיתי הכל כדי להשאר בחייו ולזכות ממנו למעט אהבה וחום עם המון פגיעות מהצד כי לא בדיוק ידעתי לאן זה ילך.
לבסוף החלטתי להגיד לו את שעל ליבי, הדברים היו מאוד ברורים, או שנהיה ביחד או שהוא יאבד אותי, אמרתי לו שאם לא יאבד אותי ככה הוא יאבד אותי כי מרוב הדחקה רגשית אני עלולה להגיע לאטימות מסויימת.
הוא לקח את זה בדיוק כמו שחשבתי, אמר לי לעשות מה שנכון לי אבל שהוא לא מוכן לזוגיות.
לא חיבוק ולא פרידה ראויה הייתה באותו רגע, פגעתי בו ובעצמי ולא הפסקתי למרר בבכי במשך מספר שעות.
לבסוף שלחתי לו שהוא חסר לי ואני מתגעגעת מאוד, שאעשה הכל שישאר בחיי רק שלא ילך.
הוא טוען שנפגע מהחוסר החלטיות שלי ומזה שפרקתי עליו בעצבים את מה שישב עלי.
כבר לא יודעת מה לעשות, בחיים לא הורדתי מעצמי ככה למען מישהו ובחיים לא הייתי בצד שרוצה ולא רצוי.
אני אוהבת אותו ככ ולא רוצה לאבד אותו בשום מחיר, הוא הבוקר טוב שלי והלילה טוב והשיחות נפש, הראשון לספר לו הכל.
אני אובדת עצות, לא רואה מה אני מקלידה מרוב הדמעות.
אשמח לעצות והכוונה, כבר מיואשת
תודה לכולם .
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות