אני בזוגיות עם אישה (לסבית) כבר שנתיים ,חשוב לציין שהיא ידעה על הנטייה 4 שנים לפניכן,היא לא רבה איתי אבל מבקשת שזה לא אהיה בעיניים שלה..
כלומר לא להביא אותה לארוחות שישי,לא לדבר על זה וכו.
חשוב לציין שאני מאוד מכבדת אותה ועושה הכל כדי לתת לה זמן לעכל את העובדה הזו (היא באה ממשפחה די דתייה וסביבה לא הכי מקבלת) ותמיד אני מנסה ללכת לקראתה אבל הפעם היא חצתה גבול .
אני יכולה להבין שהחוסר וודאות והפעם הראשונה שהיא נקלעת לסיטואציה שהיא רואה אותי עם אישה מרתיעה אותה.. אבל זה כבר מגיע לרמה לא הגיונית.
יש לנו עוד חודש אירוע משפחתי של בנדוד (אמא שלו זו אחות של אמא שלי) והוא בעצמו הזמין את הבת זוג שלי,חשוב לציין שמכירים אותה שאר המשפחה מלבד האמא כי היא בוחרת שלא.
אבא שלי לא פגש אותה בגלל אמא שלי למרות שעכשיו הוא די מראה סימנים שכן אבל הוא לא תופס צד במקרה הזה.. כדי לא לגרום לסכסוך עם אמא שלי.
אמא שלי איימה עלי שאם אני באה עם הבת זוג, היא לא באה לחתונה .מה שייצור בלאגן שלם במשפחה..
היא מעמידה אותי בסיטואציות לא נעימות שפוגעות בבת זוג שלי,ואני פשוט מרגישה באמצע…
לא יודעת אם לסתום שוב ולכבד .
או להביא אותה ומה שיהיה יהיה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות