מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 330179
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

לבד זה לא בודד, לא כול ריקוד חייב להיות דואט

סטיגמתי בן 26 | כתב את השאלה ב-02/07/21 בשעה 11:30

שלום לקוראים.

אני מחפש בן אדם לדבר איתו. אני פשוט חייב לנהל שיחות על בסיס קבוע יומי ואין לי עם מי. אין לי חברים. אין לי ממש משפחה לדבר איתה. במצבי משבר בחיים (שלצערי קוראים לעתים קרובות) הייתי רוצה פשוט עצות טובות, משהו שירים את המצב רוח ויתן פוש להמשיך. משהו שיסדר לי היגיון בדברים. בן אדם שמבין, בן אדם חכם,אוזן קשבת, אדם לשיחות נפש. אני מחפש ממש מנטור/קואצ'ר לחיים.
אני מחפש להכיר שיהיה מעניין ולא פרימיטיבי במצבי שעמום או חירפון מוחלט. לדבר על תחומי עניין (שלי למשל זה מוזיקה, עולם הקולנוע, הומור מזערי,ספרים, פילוסופיה,רוחניות... ובכללי אני בראש פתוח כדי להכיר את החיים מעוד זוויות, לחקור, ללמוד, להכיר). ממש מישהו להיות איתו בקשר כול היום.

*אספר שהייתה לי תקופה בחיים שעשיתי מכינה במכללה. והייתה כיתה ממש מגוונת של אנשים ממקומות שונים וממש אהבתי ללמוד מכול אחד ולהכיר. ובכללי להקשיב לסיפורי חיים ותחומי עניין. כי פשוט מרוב כול הבדידות הזאת שאני חי, התקופה הזאת במכללה הייתה ממש ממלא אותי ומעסיקה את המוח בקטע טוב.
אבל עברו מאז שנים וכהיום אני רק עובד וחוזר הביתה, עושה פעם-פעמיים בשבוע הליכות ארוכות עם עצמי, ופעם בשבוע הולך לחוג גיטרה.
וזהו לפעמים אני מרגיש שאני מתנוון ומאבד את עצמי מעט. כי קשה להיות לבד עם עצמי, לחזק את עצמי, להמשיך עם הדיבור העצמי והמנטרות היומיות.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות