עבודה וקריירה עבודה וקריירה
 
שאלה 327914
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

קשה לי במטבח שאני עובד כרגע, אבל אוהב את המקצוע ואת המטרה שלשמה הגעתי. מה לעשות?

רוי בן 23 | כתב את השאלה ב-06/06/21 בשעה 13:46

שלום!
התחלתי לעבוד במטבח הכנות לפני שלושה חודשים בערך במטבח הכנות של מסעדה, מאחר ואין לי ניסיון בסרוויסים אני במעין תהליך למידה מאפס.
אני יודע שאני צריך לעבור תהליך של כמה חודשים בהכנות לפני שאני עולה למסעדה ועושה סרוויסים. אבל אני באיזה שהוא מקום נרתע להגיע כל יום, אני לא ממש נהנה מהעבודה, כי הכל בכמויות גדולות, כל יום העבודה כמעט אותו דבר.
אני רוצה לגעת יותר באוכל של אנשים, ולהכין מנות.
השף שלי אמר שאני צריך לעבור תהליך, ולא להיות עוד אחד בפס קר שסוגר פינות של סידור עבודה.
מה הייתם מייעצים לי לעשות? איך להתגבר על הקשיים שיש כרגע, ולחכות בסבלנות לשלב שלי לעלות למסעדה.
אני מאוהב בבישול, זה מה שאני אמור לעשות בחיים, בוודאות.
אשמח שתעזרו לי!

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות