שלום!
התחלתי לעבוד במטבח הכנות לפני שלושה חודשים בערך במטבח הכנות של מסעדה, מאחר ואין לי ניסיון בסרוויסים אני במעין תהליך למידה מאפס.
אני יודע שאני צריך לעבור תהליך של כמה חודשים בהכנות לפני שאני עולה למסעדה ועושה סרוויסים. אבל אני באיזה שהוא מקום נרתע להגיע כל יום, אני לא ממש נהנה מהעבודה, כי הכל בכמויות גדולות, כל יום העבודה כמעט אותו דבר.
אני רוצה לגעת יותר באוכל של אנשים, ולהכין מנות.
השף שלי אמר שאני צריך לעבור תהליך, ולא להיות עוד אחד בפס קר שסוגר פינות של סידור עבודה.
מה הייתם מייעצים לי לעשות? איך להתגבר על הקשיים שיש כרגע, ולחכות בסבלנות לשלב שלי לעלות למסעדה.
אני מאוהב בבישול, זה מה שאני אמור לעשות בחיים, בוודאות.
אשמח שתעזרו לי!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות