אני לא מסוגל כבר לסבול את המצב של המובן מאליו בזוגיות. אני לא יודע איך לצאת מהמצב הזה. אולי לא צריך לצאת מהמצב הזה בכלל, אם אישתי תקבל קצת שכל. אבל לדעתי זה קורה אצל מאה אחוז מהזוגות - פשוט מתחילים לקחת אחד את השניה מובן מאליו.
מפריע לי שאישתי כבר לא משקיעה בלבוש שלה.
לא מזמן אישתי עשתה סדר בארון (אנחנו נשואים 7 שנים שני ילדים) זרקה מלא חצאיות מיני. השאירה רק חצאיות מיני שהן טיפה יותר ארוכות. כאילו מלא מלא גברים בטח ראו אותה בבגדים חושפניים ופתאום היא זורקת אותם כי היא כבר הכיר מישהו וואללה יופי.
בטח מלא נשים יגידו - "אישה..אחרי הריון..משתנה לה הגוף..." ואני אומר סבבה שהשתנה הגוף, למה את לא הולכת לחדר כושר שלוש פעמים בשבוע כמו שהיה לפני שהכרת אותי? הנה גם בזה היא לא משקיעה.
היא רצתה להכיר גברים, רצתה להיראות טוב, אז הלכה לחדר כושר. והיום? את לא רוצה להיראות טוב? את בעלך שאת אוהבת, כיף לך שהוא מרגיש רע עם זה? למה את לא רוצה לפתות אותו כמו שאז רצית לפתות גברים לפני שפגשת אותם?
כמו גם בעניין סקס, אין לכן בושה להציב רף של פעמיים שלוש בשבוע ולסגת לפעם בחודש אם אני מגזים אחרי הנישואים והילדים?
לא עונות לי על השאלה תשובות של "העייפות, הבית, הילדים" כי אני מפרפר הרבה יותר ממנה, אבא "מעורב" כמו רוב האבות היום, "מעורב" עוד מושג שאישה המציאה. זה הילדים שלי בדיוק כמו שלך. עייפות ומירוץ החיים ובלה בלה בלה זה תירוצים של נשים של הדור הקודם שבו האבות באמת היו פחות מעורבים. למה אתן ממשיכות לתרץ בכלל תירוצים של האימהות שלכן? יש פה מציאות אחרת את כבר לא כזאת עייפה בטח לא יותר ממני ואם את עייפה תאכלי משהו שיהיה לך כוח. מה את ילדה קטנה.
מה עובר עליכן? איפה השכל שלכן? והאכפתיות?
למה אתן מרגישות שאת הגבר שגר איתכן בבית אתן כבר לא צריכות לפתות?
אתן בכלל מודעות למה שגבר כזה מרגיש? וכשהוא אומר לכן, למה אתן ממשיכות?
מאיפה בא לכן המובן מאליו הזה? כי לי זה לא בא.
מה אפשר לעשות כדי לשנות את זה?
רצוי שבעיקר נשים יגיבו.
או גברים שכבר דיברו על זה עם נשותיהן ויש להם משהו חכם להגיד.
תודה שקראתם ותודה על העזרה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות