שלום חברים אשמח לשמוע את עצתכם,אני ובת הזוג שלי בקשר כבר זה שנה וחצי , הקשר שלנו ידע הרבה מריבות , חלקן צודקות וחלקן לא .
היום קרתה סיטואציה מאוד לא נעימה , הכל התחיל בכך שביצענו השתלטות על המחשב של השני בכדי לבדוק לגבי תוכנה כלשהי , כשהקלידה את כתובת האינטרנט הרצויה גילתה כתובת של אתר בעל תוכן מיני , כמובן שמיותר לציין שהיה ריב רציני והחלטתי לתת לה להכנס להיסטוריה כדי להסתכל ולהצליב מידע , כשעשתה זאת באמת גילתה שאכן זה לא הייתי אני שחיפש את התוכן הזה אלה מישהו אחר , התוכן שהוצג היה בזמן שהיינו יחד באילת , וכשהמשיכה לחפש ראתה שיש קישור על תמונות של בחורה בפייסבוק , אותה בחורה שלחה לי בקשת חברות ביטלתי אותה ובסהכ ראיתי במה מדובר מתוך סקרנות , היו לה תמונות מאוד פרובוקטיביות וזה לא מושך אותי ומעניין אותי כי אני לא כזה .
לאחרמכן הייתה לנו שיחת טלפון על הדברים והיא החליטה שהיא לא רוצה לראות אותי ולשמוע ממני יותר.
ההורים שלה יודעים על זה וזה מאוד מאוד לא נעים לי . אני באמת לא יודע מה לעשות בנושא הזה , אני באמת באמת אוהב אותה ברמות , היא כל עולמי
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות