בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 322364
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

סקס לא טוב. טיפים?

אנונימית גיל: 19 | כתב את השאלה ב-30/03/21 בשעה 21:42

היי!
שכבתי עם חבר שלי פעם ראשונה( ראשונה שלו גם) ויש לי כמה שאלות שקיוויתי שתוכלו לעזור לי בהן.
הוא לא משקיע בי בכלל, אני כל פעם יורדת לו ויוזמת ,בסקס ירדתי לו ואז ישר הוא כבר רצה להחדיר, אפילו את הבגדים שלי הוא לא מוריד על דעת עצמו אני צריכה להגיד לו, ואז התשובה היא "תורידי" ואז צריכה תמיד להסביר שיעשה את זה הוא.
בגלל חוסר הניסיון אני כל פעם שואלת מה הוא רוצה, ואיך עדיף כדי להשתפר, אבל כשאני מנסה להדריך אותו מה אני רוצה, הוא אומר מתלונן שיש לי הרבה דרישות. ורק אז הוא מתחיל באמת להשקיע בי אבל זה כבר לא כיף ומרגיש מאולץ.
ועד שסוף סוף הגענו לחדירה זה נמשך חצי דקה וזהו.
והרגשתי תסכול מטורף
אני מאוד פתוחה איתו, ותמיד מעודדת אותו להיות פתוח איתי. אנחנו מכירים הרבה מאוד זמן וגם הקשר הזוגי נמשך כבר כמה חודשים, הקשר בינינו מצוין.
אבל אני לא מבינה איך להתמודד עם זה, פעם הוא תמיד היה אומר שהוא כבר רוצה שנשכב והוא רוצה "לעזור לי" ונעשה משחק מקדים ארוך בשבילי אבל בפועל זה לא קורה. בהתחלה הוא עוד היה ממש דורש לרדת לי אבל יש לי תחושה שמאז שהתחלתי לרדת לו הרבה הוא ככ נהנה מזה שהוא לא רואה ימינה שמאלה יותר. כשאני אומרת משהו התגובה שלו הורסת לי את האווירה אז מה עושים?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות