החבר שלי ואני ביחד כמעט חצי שנה, ברוך ה' הקשר שלנו בסדר.
היום הוא נפגש איתי והוא היה נראה שבור, ששאלתי מה קרה הוא אמר שהידידה הטובה שלו נפטרה היום. הם היו חברים טובים תקופה ארוכה עד שגילו שהיא חולה במחלה.
אני לא הכרתי אותה הוא סיפר לי את זה פתאום. ניסיתי להרגיע אותו וחיבקתי אותו, ניסיתי לתת לו את מה שהוא צריך כדי שירגיש טוב. משהו בזה צבט את הלב שלי, על זה שהוא בוכה על החברה הטובה. אני מבינה שזה קשה מאוד לאבד חבר טוב, אני יודעת שאם חס וחלילה אני יאבד חברה זה יהיה לי מאוד קשה. אבל עדיין בקשר עם בן זוג אפשר להרגיש משהו פוגע בזה.
גם עכשיו אני פגועה כי הוא בקושי דיבר איתי והלך אל הבית שלו מהר, בלי להגיד לי כלום בקשר לזה.. אני לא יודעת זה פגוע בי באיזשהו מקום..
אני מאוד דואגת לו ואוהבת אותו ואני אשאר איתו בכל זמן שהוא צריך אותי, אבל זה ימשיך לפגוע בי כי הוא כבר לא יתעסק בי יותר, לא ידבר איתי כמו כל פעם.. הוא יחשוב רק על החברה..
מה אני אמורה לחשוב ? מה אני צריכה לעשות שאנחנו במצב הזה ?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות