זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

חוסר ביטחון עצמי בזוגיות. מה לעשות?

עינב בת 21 | כתבה את השאלה ב-09/03/21 בשעה 14:07

היי לכולם וסליחה על החפירה
תמיד הייתי חסרת ביטחון עצמי בצורה ממש קשה. עברתי גם תקיפה מינית ומערכות יחסים עם 2 בנים שבהם הרגשתי שהם חיפשו רק להקטין אותי, גם בבית לא מפרגנים לי הרבה.
בקיצור, אני וחבר שלי כבר שנתיים ביחד, והוא באמת המערכת יחסים הכי בריאה שאי פעם הייתה לי. אוהב, מפנק דואג ובאמת שלא יכולתי לבקש יותר טוב ממנו. תמיד מחפש לעודד ולהרים אותי ונותן לי המון מוטיבציה לעשות דברים שבלעדיו לא הייתי עושה.
הקטע הוא שקשה לי להאמין שיש מישהו שאוהב אותי ובאמת רוצה להיות איתי. הוא כן מביע בפני חיבה ואומר שהוא אוהב אותי אבל איך שהוא אומר את זה אני מתחילה לבכות כי אני מפחדת שהוא לא באמת אוהב אותי כמו שהוא אומר. ביום האהבה קניתי לו מתנה והוא רצה לקנות לי ואמרתי לו שאני לא רוצה מתנה, הוא התעקש שאגיד לו למה למרות שלא רציתי אבל בסוף נשברתי ואמרתי לו שזה בגלל שאני מרגישה שאני לא מספיק טובה עבורו ולא באמת מגיע לי לקבל מתנה. הוא אומר שאני מדברת שטויות ומגיע לי את כל העולם והוא עודד אותי אבל קשה לי להאמין שאני באמת עושה טוב למישהו אחר. אני לא טיפוס קל ואני סוחבת איתי המון פחדים וטראומות והוא באמת עוזר לי להתמודד עם הדברים אבל מצד שני כל כך לא נעים לי שאני עושה את זה איתו כי אני בטוחה שהוא היה רוצה בחורה אחרת בלי תסביכים, למרות שהוא אומר שלא.
גם ביחסי מין זה בא לידי ביטוי, הוא כיבד את הזמן שלי ובאמת שכבנו אחרי הרבה זמן משנהיינו ביחד אבל בכל פעם שאנחנו שוכבים אני מתביישת להוריד לידו בגדים כי עליתי המון במשקל מאז שהכרנו, הוא אומר שהוא אוהב אותי ואת הגוף שלי גם אם עליתי במשקל אבל שוב, קשה לי להאמין לזה
הייתי שמחה לדעת אם יש אנשים שהתמודדו עם אותו חוסר ביטחון עצמי ואם כן מה הם עשו בשביל להפחית אותו

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות