חברים ואנשים חברים ואנשים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אני לא מצליח להתחבר לאנשים בישראל, מה לעשות?

SilentHopper בן 24 | כתב את השאלה ב-04/03/21 בשעה 18:54

בקצרה, אין לי כלל ידע על התרבות הישראלית. אין לי מושג מה המטרות של ראש הממשלה, אני לא ציפיתי בארץ נהדרת, צחוק מעבודה, הישרדות, האח הגדול וכו, אני לא יודע להבדיל בין עדות וכלל לא משוגל לשוכח עם אנשים על נושאים ישראליים.

אני לא מצליח להתחבר לאנשים כבר מהגן, ואני בן 24 עכשיו, אחרי 20 שנים של טיפולים פסיכולוגיים אני חושב שניתן להסיק שכנראה אין תקווה בנושא.

הדיכאון, פשוט כמשמעו, בדם של המשפחה שלי. תמיד היה, וכנראה תמיד יהיה, כמעט כל בן משפחה היה בטיפולים בשלב הזה, אז הגיע הזמן להפסיק כי אין תקווה בנושא.

אני לא נראה משהו, אנשים מפחדים ממני כי אני נראה רציני מדי (כן, אני יודע איך נשים מרגישות כשאומרים להן לחייך), נמוך יחסית לממוצע, יצאתי עם מישהי שלא נמשכתי אלייה כי מסתבר שאני שולט במי אני נמשך אליו וצריך רק להוריד סטנדרטים (כצפוי זה לא נגמר טוב).

אני עובד כ300 שעות בחודש ומשלם שכר דירה להורים בעל חובות...

... שהם גם גזענים והומופובים כי למה לא להוסיף דובדבן לקצפת?

בשירותי בצהל היה מישהו שדחף אותי להרחיב אופקים, אך מאז אני ויתרתי על החלומות שלי, אני לא משתפר בניגון ובשירה כי אין לי זמן, הפסקתי להתאמן ובגדול ויתרתי על החלומות שלי ועל החוגים כי אין לי את הכסף לממן לעצמי שיפור עצמי.

אז... מה עכשיו? הקורונה לא קשורה לבעיה, אני בבעיה מגיל 4-5 וכל זיכרון רע בחיים לא נשכח. אין משהו מספיק טוב שאני יכול להשיג שיפצה על כל הרע.

אני חוסך ללימודים שאני אפילו לא בטוח שאני רוצה, והאמת היא שאני כלל לא מתעניין באף מקצוע ובחיים לא התעניינתי.

אני רוצה להתעניין, אבל אי אפשר לגרום למישהו להתעניין במשהו שלא מעניין אותו (דירגתי תחביבים, אולי אחד עבר את ה5/10 וזה היה נגינה, משהו שאני כבר עושה ולא יכול לשפר).

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות