היי לכולם,
אני בת 30 ויש לי חברה בגילי שהכרתי לפני 5 שנים בערך.
בגדול היא אדם טוב עם לב טוב, אבל לאחרונה יש לי ספקות בחברות הזו. בינתיים אני שומרת הכל בלב, מתלבטת עם עצמי ולא ממש יודעת איך להמשיך מכאן.
אני והיא שונות ממש בכל אספקט, לא דומות בשום צורה. למה כוונתי?
1. יש לי המון המון תחביבים ותחומי עניין. אני מנגנת על גיטרה, תופרת, מציירת, מצלמת, אופה, קוראת מלא, בשנה האחרונה היה לי יותר זמן פנוי בגלל הקורונה אז התחלתי ללמוד רוסית. חוץ מזה אני גם גולשת גלים ורוח. היא לעומת זאת שטחית ברמות וגם מגדירה את עצמה כבן אדם שטחי - אין לה שום תחומי עניין חוץ מגברים ובגדים. המטרה העיקרית שלה היא למצוא זוגיות, חוץ מזה לא מעניין אותה כלום, שום פיתוח אישי, שום העשרה עצמית. לי קשה עם אנשים ריקים מתוכן.
2. היא חסרת תושיה, תלותית ולא עצמאית. לא מסוגלת לעשות שום כלום בעצמה,גם דברים שאפשר למצוא את התשובה באינטרנט תוך שניה, היא תשאל אותי. היא בחיים לא תגדיל ראש.
3. היא ילדותית ברמות ויכולה לחטוף קריזה על שטויות, לא לדבר איתך כמה ימים ואחרי זה לחזור לדבר איתך כאילו לא קרה כלום.
4. כמו שאמרתי היא נורא נורא נורא רדודה, מתלהבת מדברים טיפשים וחיצוניים, כשהיא רואה גבר חתיך היא תתלהב כמו ילדה בתיכון וממש תסגוד לו, ואני לא מתחברת לזה. היא בעצמה אמרה שיותר קל לה להיות נחמדה לאנשים יפים.
מצד שני, היא אחד האנשים הכי אהובים שאני מכירה. היא מפוצצת חברות שמאוד אוהבות אותה ואני שואלת את עצמי, אולי אני מפספסת משהו? אולי אחרים רואים משהו שאני לא רואה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות