היי אנשימים, אני צריכה עזרה בנושא שקשה לי להגיע לתשובה בעצמי.
יש לי חלום ילדות להיות לוחמת, אני ציונית ואני מאוד אוהבת את המדינה וכל מה שאני רוצה זה רק להגן עליה, אני רוצה לעשות שירות משמעותי ומבחינתי זה לוחמה, אני לא בן אדם שאוהב לשבת כל היום במשרד ולהתעסק בניירת, אני בן אדם איפראקטיבי בטירוף.
אני משחקת כדורגל כבר די הרבה זמן והשנה הפכתי את זה למקצועי, אני שוערת, והחלטתי שזה מה שאני רוצה לעשות בתור קריירה.
הבעיה שזה דילמה ענקית, זה או ללכת ללוחמה והקריירה נדפקה או להיות בספורטאי פעיל ו"לסבול", שמעתי שיש שם רק תפקידים של ניירת למרות שאני אשאר בבסיס לפחות 6 שעות, זה לא נראה לי מה שיעשה לי טוב(אני אשמח לשמוע איזה תפקידים באמת אפשר לעשות כחלק מהמסלול אם מישהו יודע)
בכל מקרה לפני חודשיים היה לי צו ראשון וקיבלתי נתונים יחסית טובים, פרופיל 82, קבא 51, דפר 60, אבל קבעו לי בדיקת כשירות לשירות לפני כמה שבועות בגלל שאמרתי שאני רוצה להיות לוחמת, בבדיקה אמרתי שהכל בסדר ולא הבאתי איזשהי חוות דעת מפסיכולוג או מבית ספר, ועל סמך כלום ושום דבר לדעתי נתנו לי קהס 40, אני בעצמי יודעת שזה לא מגיע לי למרות שאמא שלי תמיד אמרה לי שאני לא מתאימה לזה. ידוע שיש אפשרות לערער על הקהס אבל אני עדיין לא יודעת מה לעשות.
אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אודה לו
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות