היי, לפני שלוש שנים בתיכון, היה לי חבר ממש טוב, היינו כל היום יחד, הייתי דואגת לו מלא, הוא היה מספר לי הכל ומתייעץ איתי, הייתי בשבילו בהכל, באמת בתקופות הכי קשות שלו, נותנת לו מלא. כולם סביבנו תמיד חשבו שיש בנינו משהו וזה היה נושא מדובר, תמיד חיפשנו את התשומת לב אחד של השניה. אני בן אדם הכי טוטאלי בחברות ובאמת נתתי לו המון, כשנגמר התיכון עברתי מהצפון למרכז עם המשפחה, ראיתי שהיה לו קשה והכל, והיינו קצת בקשר טלפוני אבל ממש בהתחלה, זה התחיל לזלוג קצת לפלירטוטים, אני התחלתי לפתח כבר רגש והרגיש לי שגם הוא.. אבל שבוע אחרי פגשתי אותו והוא סיפר לי שהוא התחיל לצאת עם מישהי והפעם זה רציני, כמובן שאמרתי לו שאני שמחה בשבילו ופירגנתי והכל, אבל מאז, הוא היה שולח לי פעם ב הודעות עוקצניות כאלה של שכחת אותי או מכירים? ומשאיר אותי על אש קטנה..
מדי פעם היה אומר לי שהוא לא יכול שנשאר בקשר בגלל חברה שלו, ואז היה שולח הודעות וכשאני עונה מסנן, שיחק בי על ימין ועל שמאל אפילו מזל טוב ביום הולדת לא אמר לי, לאחר מכן היה יום אחד שפגשתי אותו ואמרתי לו שמאד נפגעתי מההתנהגות שלו, והוא התגונן ותקף אותי שאין לו מושג על מה אני מדברת ושאני לא אקסית שלו שיש לי זכות לבוא ולעשות לו סרטים. נשבעת שחוץ מלהגיד שאני פגועה ושהוא חשוב לי לא אמרתי כלום. סתם היה ביום רע והוציא עלי סירחון שאי אפשר לתאר, תקף ודיבר מסריח ומאותו יום זה נגמר מבחינתי, נפגעתי ברמה שאני לא יכולה להסביר, בכי כל לילה ועבודה עצמית של הרבה זמן עד שהצלחתי לשחרר את הפגיעה וכביכול לסלוח מבלי שביקש סליחה.
יצא לי לראות אותו חצי שנה אחר כך (הבן אדם לא דיבר איתי מילה) ביום הולדת של חבר ישן של שנינו, חוץ מהיי ביי לא היה דיבור.
הוא שלח לי הודעה אחר כך עם סרטון שלנו מפעם משום מקום, אמר שמחר הוא יחייג. ותנחשו מה? לא חייג.
רק שלושה חודשיים אחר כך שהוא שלח שוב הודעה והייתי יבשה ושהוא שאל למה אני כועסת, הסברתי לו שאני לא כועסת שפשוט אלי הוא כבר לא יתייחס ככה יותר ושהחברות חסרת ההדדיות הזאת נגמרה. הוא כמובן ישר כתב שהוא מת עלי ושהוא תמיד יהיה שם בשבילי ובלה בלה בלה(מה שלא קרה לעולם)
יש לציין שהוא עדיין עם אותה אחת שהתחיל לצאת איתה והם שלוש שנים יחד.....
עברה שנה, לפני הסגר הייתי במקום שאחיו הגדול עובד, (אחיו לא מכיר אותי, רק בשם) והיה בנינו ממש קליק, ואת האמת, ממש בא לי. אף פעם לא הייתי בזוגיות וזה משהו שאני כן מחפשת ואם יש לי איזשהו קליק או הזדמנות לא בא לי להזיז אותה הצידה , יכול להיות שיש פה משהו קצת מוזר ולא מתאים אבל כמו שמרגיש לי , אני לא חייבת כלום לאותו בחור, הוא זה שוויתר על החברות שהייתה לנו שיכול להיות שהיה בה קצת מעבר אבל הוא אף פעם לא טרח להודות בזה או לעשות עם זה משהו, אז מה אני אמורה לעשות לחשבן לו? מצד שני, נגיד והולך בנינו, לא יודעת עד כמה אני מסוגלת לראות אותו על בסיס קבוע אחרי שנפגעתי ככה, מה דעתכם?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות