שלום לכולם , שמי דור אני בן 26.
כמו שכתבתי בכותרת אני דיי מבולבל כרגע , לא ממש יודע מה לעשות ואשמח קצת לעזרה ולכיוון.
אז ככה אתחיל מהמצב הנוכחי שלי כרגע בחיים , אני בן 26 ואני לומד במכינה קדם אקדמית (בפעם השנייה לצערי) ולאחרונה אני קצת מבולבל ולא ממש יודע מה אני באמת רוצה מהחיים שלי.
עד עכשיו הייתי בטוח שאני רוצה ללמוד הנדסת תוכנה , אחרי שלא הצלחתי לעבור את המכינה זה טיפה התערער אצלי ולמרות הכל כמובן בשכנוע של ההורים בחרתי לעשות שוב את המכינה , מצד אחד אני אפילו לא יודע אם זה יעזור לי , מצד שני אני חייב לעבור את זה ולפתוח לי עוד דלת לעתיד (אם ארצה ללמוד )
לאחרונה אני יותר מתחבר ללימודי מנהל עסקים והתחלתי קצת לברר על זה ולהתעניין.
אז קצת רקע עליי , אני מאמן כושר ובנוסף משווק דיגיטלי , עשיתי את הקורסים האלה כי אני מאוד מתחבר לתחומים האלו ועד לפני הקורונה גם עבדתי כמדריך כושר בקאנטרי , כיום בחל"ת.
אני משווק דיגיטלי כ-חודשיים ועדיין לא עשיתי עם זה כלום, מאמין גם מפחד כלשהו. (כתבתי ספר דיגיטלי משלי)
אני כמובן חיי אצל ההורים ולאחרונה אני מרגיש שאני צריך את השקט שלי ואת החופש שלי , להורים שלי יש דרך מקובעת וכשאני בבית שלהם צריך להתנהג לפי הכללים שלהם והדרכים שלהם והבנתי שזה ממש לא מתאים לי וחשבתי על לצאת מהבית, מצד שני יש לי פה הכל , חדר גיימינג משלי , סוג של "חדר כושר" משלי במרפסת אבל הם מתנהגים אליי כאילו אני בן 16 והם כל הזמן רבים ומתווכחים בלי הפסקה וממש נמאס לי ובנוסף כל התקופה הזאת עשתה את זה יותר קשה ומאתגר.
בעניין הגיל שלי , בן 26 אני מאמין שחלקכם יגידו שאני צעיר וחלקכם יגידו שזה הזמן לצאת ולהיות כבר עצמאי.
בנוסף לכך אני בזוגיות כשנתיים ומבחינת חברה שלי זה לעבור כבר לגור ביחד ...
אני פשוט חושב על הכל , אם זה כסף , אם זה נוחות, אם זה התקופה הקשה הזאת.
לסיכום , אני באמת לא יודע מה לעשות , כבר שבועיים אני מוצא את עצמי מדוכא אבל יצאתי מזה , כל פעם שאני נופל אני קם יותר חזק .
אחרי שקראתם את הכל , אשמח לדעת את דעתכם.
הוספתי גם סקר.
תודה רבה לכל מי שעוזר ושבוע טוב ומבורך (:
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות