היי כולם, אני בת 19 ועם כמה שזה ישמע אבסורדי ומגוכח יש לי כבר ניסיון מאוד לא נעים עם מערכות יחסים ודייטים הזויים ולמרות זאת אני לא מתייאשת ומאמינה שממש לא כולם כמו הגברים שנפלתי עליהם עד כה.
אני בחורה מאוד רומנטית שבאמת רוצה מערכת יחסים ואהבה, אבל כרגע אני פשוט לא יכולה להשיג אותה. אני במכינה קדם-אקדמאית ששואבת ממני את כל הזמן שלי ולא משאירה לי זמן לפתח קשר, אני מאוד שומרת על עצמי מבחינת הדבקות בקורונה (המשפחה שלי מלאה אנשים בקבוצות סיכון) ככה שלצאת לדייטים זה כרגע נראה לי כמו סיכון מיותר (אני לא יודעת עד כמה הצד השני באמת שומר על עצמו ואני לא מתכוונת להפגש עם מישהו לדייט עם מסכה), אין איפה לפגוש מישהו (אני עם הכרויות באינטרנט סיימתי), וגם בכללי לא כיף לפתח מערכות יחסים בתקופה שיש בה המון לחץ ומתח, אין לאן לצאת והכל פשוט אווירה רעה.
עד שלא תסתיים התקופה של הקורונה אין מה לדבר על מערכות יחסים ובטח עד אז כבר אהיה סטודנטית לתואר מאוד תובעני ואינטנסיבי שייקח לי את כל הזמן ולא תהיה לי אפשרות להכנס לזוגיות.
איך להשלים עם העובדה שאני כנראה אשאר לבד לעוד הרבה מאוד זמן?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות