חברים ואנשים חברים ואנשים
 
שאלה 31097
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אני גר בשכונה יוקרתית מאוד ולא מתחבר פה!

יואב בן 22 | כתב את השאלה ב-11/06/14 בשעה 09:01

שלום אני יואב בן 21 ,אני לא רוצה אני מתנצל מראש אם אשמע מתנשא או משהו אבל אני פשוט אגיד את מה שיש לי על הלב בלי לחשוב איך זה נשמע.
אני בן 21 משוחרר טרי כבר כמה חודשים מצה''ל, ואני חי בשכונה מאוד מאוד מאוד יוקרתית באחד הערים בארץ, לא רוצה לפרט איזו מפחד שמה יזהו אותי.
כמו שאמרתי לא רוצה להישמע מתנשא, אבל כל מה שגר פה גר בוילות ובבית פרטים מפוארים הכל פה מאוד היי סוסייטי שלא לומר מאוד פלצני. ואני איך לומר פשוט לא לא מתחבר לזה. וכך יוצא שאני נשאר לבד בלי חברים.
אין לי בעיה להתחבר לאנשים אבל אני צריך מבחינה נפשית את הפשוט והאמיתי .
עובדה אני כמו שאמרתי משוחרר טרי מצה''ל שררתתי בבסיס סגור בצפון 3 שנים, בתפקיד ששוב לא רוצה להישמע מתנשא חלילה, תפקיד שלא נחשב שמגיעים אליו כל האנשים הכי איכותיים (כל הבסיס הזה היה מאוד בעייתי ) ואני שבהתחלה מאוד פחדתי בגלל שזה סגור פשט יכול לומר שנהנתי מכל רגע בגלל ששמה זה היה אמיתי בלי הפלצנות הזו ולזה התחברתי, והיו לי שמה חברים חלקם בקשר עד היום טלפוני (אבל גרים במרחקים מאוד גדולים בארץ ככה שקשה לארגן מפגשים יומיומים) ועוד עובדה לפני שעברנו לשכונה הזו עד כתה ו גרנו ביהוד ושם גם התחברתי והיו באים אלי חברים הביתה באופן יום יומי לראות כדורגל והכל בלי סוף! אפילו ההורים שלי אמרו את זה שזה מוזר שביהוד היו לי חברים ופה לא !
אני מאוד נסער שאני כותב את השורת האלה אז אני פשוט אסכם כמו שאמרתי : לא מתחבר להיי סוסיטי ולפלצנות(סליחה את המילה) פה, צריך את האמיתי,אבל העניין שאני לא יכול לעבור לבד ורוצה להתחיל פסיכומטרי ולימודים ותלוי כלכלית בהורים! ומצד שני אני נשאר לבד,גם עם חסך על השנים שחלפו וגם פחד להפסיד את השנים.
אמא אבא ושתי האחיות שלי כן מתחברים לפלצנות פה אז הם לא מבנים מה אני רוצה ולא רק שלא עוזרים לי אלא צועקים אלי שאני מתנהג לא בסדר לפעמים שאני חוזר עצבני!
מיואש לא יודע מה לעשות

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות