היי לכולם.
ראיתי באינטרנט קורסים, אבל לא קפצתי לקבל החלטה מיד. (בגלל שהשתחררתי ממש עכשיו, לא מתחשק לי להתיש את עצמי בתואר כרגע).
במשך שבועיים, בדקתי מה מציעים מכללות/מוסדות שונים, עשיתי השוואות רבות, התייעצתי עם ההורים, ובסוף החלטתי להירשם לקורס בג׳ון ברייס בתחום SEO. זה נשמע מבטיח- רק 5 חודשים, מרצים שמומחים בתחום, ויש התחייבות למציאת עבודה בסוף הקורס.
וגם הבנתי שזה מקום מפורסם ומוכר שפועל כבר המון שנים. הקורס יקר מאוד 14,500 אבל ההורים עוזרים. הסילבוס נשמע הכי מפורט אצלם מבין כל שאר האופציות האחרות. התחלנו השבוע ועל פניו הכל טוב ויפה.
אבל עכשיו ראיתי שהקורס יהיה עד סוף אפריל... למרות שאמרו בהתחלה עד אמצע מרץ. נגיד. אחרי זה הרכזת אמרה שאולי הוא יתארך עוד שבועיים. Wtf? זמן שווה כסף, ואם זה יגרר עוד חודש, אני בעצם מפסידה עוד חודש בלי עבודה בתחום. ואולי זה גם שורף לי את החגים בקיץ. ואני תוהה מה פשר המריחה הזאת. (גם השיעור הראשון לא ממש צלל לעומק אבל אולי בגלל שזה רק ההתחלה).
אימא שלי אמרה לי לעשות שיעור ניסיון (שהוא בעצם ביום הראשון לקורס) מבלי לשלם. אבל התלהבתי ורציתי מאוד אז כבר שילמתי מראש בתשלומים...ואין אופציה להחזיר את הכסף. אבל מצד שני! אני לא רוצה להפסיק את הקורס כי אני כן רוצה ללמוד ולא לבזבז את הזמן.
אבל אני תוהה עכשיו מה טיב הקורס? מה הולך לקרות? האם אמצא עבודה? וגם קראתי קצת ביקורות באינטרנט וחלק שלילי. אז האם יזלזלו בי? חשבתי שזה מקום מוכר ועל רמה.
לעניין- אני מאוד עצובה. זאת תחושה קשה להרגיש שאולי רימו אותך. אני תוהה האם זה שווה לי? האם ייצא לי מזה משהו? אני לחוצה מאוד ומבולבלת, לא רוצה לבזבז את הכסף שלי ושל ההורים שלי.
סבלתי מספיק בחיים. נמאס לי לסבול. בזבזתי מספיק זמן בחיים. אני רוצה לקדם את עצמי ולהתקדם בחיים ולא ליפול.
אז לשאלה.. שמעתם על ג’ון ברייס? מכירים אנשים שיכולים לספר לכם על החוויה שלהם ותוכלו לשתף אותי? זקוקה מאוד לעצה!!!!!!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות