היי, אני מאוד מעניינת בלימודי מדעי המזון, וראיתי שאפשר ללמוד את זה רק ב 3 מקומות שהם תל חי, הטכניון והאוניברסיטה העברית
אשמח אם יש מישהו שלומד באוניברסיטה העברית, אם הוא ממליץ ללמוד שם, איך היחס של המרצים, מה ידוע לגבי עבודות בסיום התואר, כלומר האם קיים עבודה בשוק?
בקיצור כל מידע שאפשר על האוניברסיטה העיברית ובעיקר על התואר הזה
תודה :)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות