זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

כשהקשר מתחזק, אני חוטפת רגליים קרות - לא מצליחה להגיע לאינטימיות

scarlette בת 21 | כתבה את השאלה ב-06/06/14 בשעה 10:19

היי,
ראיתי שיש פה מלא עצות טובות, אז אני ממשיכה לשאול שאלות ולחפור לכם פה :)
יש לי בעיות אינטימיות. הכוונה היא לא בהתבטאות מול בן זוגי, התברכתי בפה גדול (לטוב ולרע), תמיד הייתי משתפת את האקסים שלי ברגשות ובאירועים שקרו לי. גם אין לי בעיה לפלרטט עם בחור, אפילו אני רוקדת סלסה כמעט שנתיים ככה שכן יש לי איזשהי קרבה, אין לי בעיה להחזיק ידיים, לנשק בלחי או להתחבק (דברים של ידידים בתכלס).
אני מגיעה למצב שאני יכולה להתחיל עם מישהולזרום אם הוא מתחיל איתי, אבל כשהקשר קצת מתחזק, אני חוטפת "רגליים קרות", וזה מתבטא מבחינה פיזית, למה הכוונה?
הבחור הראשון שיצאתי איתו - זה קרה רק בגיל 19.5 - בדייט השני שאל אם בא לי להתנשק, בסדר זרמתי, נשיקה קטנה אפילו לא צרפתית ונגעלתי רצח. זה לא חזר על עצמו מאז חח, תרצתי את זה בזה שלא נמשכתי אליו.
היו כמה בחורים שהייתי איתם רק בדייט אחד, אני יודעת שיש בנות שמתנשקות בדייט ראשון ואני לא מסוגלת.
אחרי שנה בערך יצאתי עם האקס הראשון, הייתי חסרת ניסיון לחלוטין, בדייט השני הוא ניסה לנשק אותי ומאוד חשבתי. הוא דווקא היה בסדר גמור ודי סבלני וקשוב, סיפרתי לו שאין לי ניסיון בלהבלה, ניסינו כמה פעמים להתנשק באותו ערב וגם בדייטים הבאים אבל מה שקרה זה כשהוא היה מכניס לשון לצרפתית הייתי חוטפת בחילה של ממש, חשבתי אולי הוא יוותר כי לא יהיה לו כוח אליי (הוא היה מאוד מנוסה לעומתי), בסופו של דבר כן נפתחתי, הוא ייעץ לי איך להתנשק נכון חח (איזה מביך), בשלב מסוים גם נפתחתי ללהתנשק בפומבי. יופי, שמחתי שהמכשול הזה עבר, ואז הוא התחיל לדבר על לבוא אליי הביתה ולהפתח יותר מבחינת מגע, בערך חודש אחרי שהתחלנו לצאת. היה לי מאוד קשה, נגיד בהתחלה רק הוא נגע בי כי פשוט הובכתי, לא ידעתי איך לגעת בו חחח התביישתי משום מה הרגשתי קצת מלוכלכלת מהסיטואציה של מיניות (אולי כי אני גרה בבית קצת שמרני?), גם פה בסופו של דבר נפתחתי אפילו התחלתי בעצמי קצת לגעת להתעניין בחבילה שלו...ופה בערך עצרנו, כי בערך אחרי חודשיים הוא חתר להתקדם עוד וזה כבר היה יותר מידיי בשבילי.
תמיד (חח עאלק תמיד, עברו בערך 10 חודשים מהפרידה) חיפשתי תירוצים, אמרתי הוא לחץ ובגלל זה היה לי קשה, אבל בתכלס הוא כן ניסה להכווין אותי והתעניין, ובקשרים הבאים הבנתי שזה כנראה גם אשמתי:
אחריו היה לי ריבאונד (טוב, הגעגוע שלי אליו הוא עניין בפני עצמו לפורום אהבה וזוגיות), היתי עם בחור חודשיים, בחור שהיה מאוד חסר ניסיון והייתי החברה הראשונה שלו והנשיקה הראשונה שלו! הוא היה בטוח שאני לא בתולה כי הוא ראה אותי עם האקס הנ"ל מתנשקים כשהיינו יחד. אז הוא נורא חשש ולא ניסה להתקדם, גם הנשיקה איתו היתה נטו נשיקה קטנה בפה, דווקא היה סבבה, אבל כמו שאמרתי הוא היה ריבאונד ולא רציתי אותו ונפרדנו.אה, שכחתי לציין, ממש ממש בהתחלה של הקשר הזה אחרי דייט ראשון, הוא חטף ריתוק 21, ויצא שזרמתי עם מישהו במועדון סלסה סתם התנשקנו, הרגשתי סקרנית היינו ידידים כבר כמה זמן והוא אמר לי שאני מקסימה אבל הוא לא פנוי רגשית, הבנתי את הרמז וחשבתי נו ננסה משהו חד פעמי חח, ויצא שהתנשקתי איתו שניסיתי להוביל ישר לצרפתית כי זה מה שהתרגלתי מהאקס, והבחור התבלבל וגם אני ולא חזרנו על זה חח הייתה נשיקה חרא נשארנו ידידים ונהייתי חברה של ההוא (כן, חוסר מוסר מטורף. אל תדאגו, נפרדנו והוא יוצא עם חברה שלי והכל בסדר).
ואז היה עוד חבר חח ובאמת שהוא היה מקסים, הכי כיבד ולא לחץ, אבל אז הגעתי למצב הפוך מהראשון - היינו פאקינג 4 חודשים ביחד וכל מה שעשינו זה להתנשק בפה אפילו לא צרפתית! ניסיתי לדבר איתו על זה והוא אמר שהוא מכבד אותי (הוא ידע על מה שקרה עם החבר הראשון וגם יש בינינו פער גילאים אז הוא נזהר), גם היה לו קצת חוסר בטחון לדעתי ויצא שהיה לי עוד קשר ללא אינטימיות, עד כדי שאיבדתי את המשיכה(או שבכלל בגלל שאיבדתי את המשיכה לא ניסיתי מיניות איתו? אולי בכלל נפגעתי מהאקס הראשון אז קשה לי להפתח, למרות שבאמת סמכתי על החבר האחרון?) ונפרדתי ממנו.
מצטערת על החפירה, בכוונה נתתי רקע כדי שתדעו מה המצב ותוכלו לעזור לי.
יש לציין שאני כרגע בלי בן זוג (אם זה משנה, חודש בערך) ונראה לי קצת קשה פשוט להכיר מישהו ולזרום איתו באותו ערב כאילו כבר ניסיתי פעם אחת וזה לא הלך...אולי לנסות שוב? בכלל, איך מובילים לזה? או שעדיף להמשיך עם מה שאני מכירה ואוהבת - להכיר בן זוג, ולסמוך עליו שהוא יוביל את העניינים (באמת שהראשון עשה את זה טוב, לא כמו האחרים שנתקעו). אני מניחה שמה שאני מנסה להבין בעצם, אם הקושי באינטימיות קשור אליי, לעבר שלי, או לבחורים שהיו איתי יעני אם הם פאסיביים אקטיביים?
אשמח לעצות, לילה טוב ותודה!! :)

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות