היי אז מישהו התחיל איתי באינסטגרם לא מזמן ודיברנו במשך שבוע וחצי בדיוק. אני בת 18 (כיתה יב) והוא בצבא (בן 21)
דיברנו יום יום והיה ממש נחמד והיה בנינו חיבור, הוא גם כתב כל מיני הודעות נחמדות שראיתי שהוא בפירוש בעניין שלי ואפילו הוא שאל אותי מה אני חושבת ואם אני באותו ראש שלו.
בהתחלה לא התלהבתי ממנו אבל אחרי כמה ימים עברנו לשיחות וידיאו (עדיין באינסטגרם) ודיברנו כמה פעמים ובאמת בן אדם בול הטעם שלי והיה לי ממש נחמד לדבר איתו.
היינו ממשיכים לדבר והכל ואז פתאום אחרי שבוע וחצי של דיבורים ושיחות וידיאו הוא לא שלח יותר שום הודעה. הוא בדרכ היה היה שולח בוקר טוב ולילה טוב אבל כלום. ככה כבר כמה ימים שלא דיברנו.. ואני מרגישה שנקשרתי קצת מהר לבן אדם, במיוחד בדברים שהוא אמר כמו זה שהוא ישמח אם נכיר יותר ושאני נשמעת לו בחורה נחמדה וכו..
גם חשוב לציין שהוא בכלל לא ביקש את המספר או לחץ שנעבור לווטצאפ אחרי שבוע וחצי, ואני שואלת את עצמי למה לא בעצם?
פעם אחת לא דיברנו מהבוקר עד הערב והוא כתב לי ״מה שכחת ממני?״ אז עניתי שלא ושרציתי שישלח הודעה אז הוא כתב שאני צודקת וטעות שלו.
ורציתי לדעת אם כדאי לי לשלוח לו הודעה כלשהי או סתם מה קורה ולראות אם הוא עדיין בעניין. מה אתם חושבים? כדאי לי לשלוח או לחכות שישלח כמו תמיד ואם זה לא בא מצידו אז אני אבין שהוא לא בעניין ופה יסתיים הסיפור? כי מצד שני כמו שהוא אמר בפעם ההיא שהוא יודע ושזאת טעות שלו אז בטח גם עכשיו הוא חושב שאני מחכה להודעה והינה הוא לא שולח. אז אולי הוא פשוט לא בעניין?
אני מתלבטת לא כי יש לי בעיה לשלוח, הכי בכיף, אלא כי אני באמת לא יודעת אם כדאי או שהוא פשוט לא בעניין (למרות שלא רואה סיבה)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות