הרבה חברים שלי מעשנים קנאביס באופן קבוע, והרבה אנשים מהבית ספר שלי מעשנים פעם בכמה זמן לפחות. נראה שהתופעה הזאת ממש רחבה, מעל חצי מהבית ספר שלי מעשן וכולם בעד לגליזציה (גם אני למרות שאני סאחי).
אני תמיד התרחקתי מזה. אף פעם לא הרגשתי שאני צריך את זה.
אבל אין לי מושג מה זה אומר בכלל שמישהו "צריך" את זה (אני לא מדבר על צרכני קנאביס רפואי).
אני לא מבין את התופעה הזאת ומרגיש מחוץ לעניינים בכל הקטע החברתי... ועכשיו כשאין בית ספר, בשנה האחרונה שלי ללימודים אני מרגיש שאני מתנתק מאנשים בגלל הקטע הזה. הם מעשנים עכשיו הרבה ועושים "מפגשים" של עישון בזום כמו שהם היו עושים אחרי בית ספר. הם אף פעם לא לחצו עליי לעשן, בכלל לא אבל זה חלק מרכזי מההווי והחיים שלהם. ואני רוצה להבין את התופעה הזאת גם כדי לא להיות מנותק.
בבקשה אל תצאו עליי בתגובות אני לא נגד אף אחד שמעשן ואני לא חושב שזה דבר רע או שזה פוגע במישהו, להפך... אני רק רוצה להבין איך התחילה התופעה הזאת
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות