בין הסדינים בין הסדינים
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

”בורכתי” באיבר מין גדול... בנות באמת אוהבות את זה או שמדובר מיתוס?

דניאל בן 21 | כתב את השאלה ב-25/09/20 בשעה 21:55

אז כמו שהבנתם מהכותרת, יש לי איבר מין גדול מהממוצע (אורך 21 ס”מ והיקף 14 ס”מ בזקפה).
אני גם בחור די גדול, שיחקתי כדורסל עד הצבא והגובה שלי הוא 1.93.
בכל אופן אני מנחש שכמעט כולכם מכירים את הסטיגמות שיש לגבי הגודל, במיוחד באתר הזה שיצא לי לקרוא כאן לא מעט שאלות כאלו בנושא וגם תגובות.
אספר קצת על עצמי, הייתי בן אדם די מופנם וביישן עד הצבא, ולאחר שהתגייסתי לקרבי החלטתי לעשות עם עצמי שינוי. וככה גם קרה, הייתי בזוגיות ראשונה לפני שנה (שנמשכה כמה חודשים בודדים) ומאז היו לי עוד 3 סטוצים.
אני לא אשקר, גודל האיבר אכן חיזק לי את הביטחון העצמי, אבל מן הסתם היה חשוב לי יותר שהבחורה תרצה אותי בגלל מי שאני. הרגשתי שקיבלתי בונוס רציני, שוב, על פי הסטיגמות בחברה. כרגע אני מחפש קשר רציני, למרות שזה תמיד היה הכיוון, אבל לא התנגדתי גם למפגשים חד פעמיים.
כמו שרובכם יודעים, השיח לגבי גודל איבר המין זה משהו שכמעט מוזכר בכל מקום בערך (בעיקר בצבא), אבל העניין הוא שאני מתחיל להטיל ספק האם בנות באמת חושבות שזה יתרון?
כל אחת מהפעמים שבהן קיימתי יחסי מין, פשוט לא הצלחתי להחדיר בגלל שכאב לבחורה ממש.
עם החברה הראשונה שלי בקושי קיימנו יחסי מין בגלל זה, וגם אם כן, החדירה הייתה נמשכת כמה שניות עד שהיא הייתה מפסיקה בגלל הכאבים. וזאת אחת הסיבות שגם נפרדנו.
עם השאר זה היה רק סטוצים, אבל גם שם לא הצלחנו לקיים חדירה בגלל הכאבים (למרות שאחת ממש התלהבה מהגודל בהתחלה..)
ברור לי שסקס זה לא רק חדירה, ויש עוד הרבה דברים אחרים, אבל את ”הדבר האמיתי” אני בקושי מצליח לעשות וזה מאוד מתסכל... אני באמת דואג לרדת לפרטנרית ולענג אותה כדי שתהיה רטובה, אבל זה בקושי עוזר.
אז השאלה שלי האם המיתוס שאיבר מין גדול נחשב ליתרון הוא אמיתי? או שזה סתם התלהבות בגלל שוויזואלית הוא נראה גדול כמו בסרטים? רובכם אולי תגידו לי שבורכתי ושאני צריך להגיד תודה, אבל זה כבר הפך למצב בלתי נסבל. אני באמת חושב שקיים פער גדול בין מה שאנשים אומרים לבין המציאות. איך יכול להיות שלא הצלחתי לקיים יחסי מין עם 4 נשים שונות?

עד כמה איבר מין גדול מרתיע?

מרתיע מאוד
 
177
לא מרתיע בכלל
 
116
אחר (בתגובות)
 
41
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (16) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות