יש לי תחביב של כמה שנים של להכין קוקטיילים בבית. אני מכין למשפחה, לחברים, ובעיקר עצמי. יש לי בבית בר פרטי עם כל הציוד.
חשבתי להפוך את התחביב למקצוע. יש לי ניסיון להכנת קוקטיילים כאמור. ואני מודע לכך שמרבית הברים בארץ הם בעיקר מזייפים כמויות וחוסכים בזמן הכנה. למרות שהייתי בכמה שבהם הם יודעים מה הם עושים וגם לא מנסים להחליף טיפל סק בוודקא סמירנוף.
אז השאלה היא - איך מתקבלים להיות ברמן? האם חייבים קורס רשמי? כי תכלס, מבחינת טכניקה אין שום צורך בקורס. זה משהו שלומדים בבית. וגם לא באמת צריך לדעת להבדיל בין ווסקי בן 6 שנים לבין 18 לפי הטעם.
איך מישהו הופך לברמן? לבוא לבר בתל אביב לבד, לשבת על הדלפק ולהתחיל לשאול את הברמן שאלות? אשמח לפרטים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות