במשך מספר חודשים עבדתי בעבודה מאוד קשה אשר הוציאה אותי מהשיגרה שלי ופשוט גרמה לי כל יום מחדש לשקוע בעבודה,ואז לחזור הביתה ולמות מעייפות.
היום מה שקרה זה שלא מילאתי דלק באוטו והגעתי באיחור הביתה אפילו שהבטחתי לאבא שלי להחזיר את האוטו בזמן.
אבא שלי נשבר ואמר לי שאני ממש בן אדם לא אחראי ואני לא עושה את המטלות בבית ואני לא מנקה אחרי ובקיצור..באמת כמו שזה נשמע..100% מפונק .
אז כמו שאתם רואים אני מודע לעצמי..אני יודע שאני לא בסדר ושעשיתי המון טעויות אבל איך אני יכול להשתנות פתאום? להחליט עכשיו שאני לוקח את עצמי בידיים ו...ומה? מנקה כלים בכיור? שוטף את הריצפה? קונה אוכל לבית? אלה הדברים שיוכיחו שאני אחראי? ואם אני אעשה את זה במשך תקופה ואז פתאום אני אשכח לעשות את המטלות ואחזור להרגלים רעים..אז שוב פעם הוא יצעק עליי? וכל התהליך יתחיל מחדש?
אני יודע שכל השאלות האלה נשמעות מוזרות אבל אני ממש מבולבל ואני לא יודע מה לעשות.
תודה מראש לעוזרים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות