היי,
טוב אקדים ואומר שזה הולך להיות קצת ארוך :)
לפני חצי שנה הכרתי בחור דרך חברה שגר שעה ממני, שנינו לא היינו בטוחים שאנחנו מעוניינים בגלל המרחק, והרצונות של כל אחד מאיתנו.
הוא בן 47 אני בת 40, שנינו גרושים, אך יצא שהתחלנו לשוחח בטלפון, למשך תקופה של חודש וחצי בעקבות הקורונה, שוחחנו כל לילה בין 2-4 שעות, ולאחר חודש וחצי נפגשנו, אני נסעתי אליו ( מאחר והוא בשלילה), מאז אנו כבר כמעט 5 חודשים יחד, אך חייבת לציין שאני זו שנוסעת אליו כל פעם ( אני גרה עם אימי וביתי באותו הבית).
אקדים ואומר שעדיין לא הכרנו את הילדים אחד של השניה אבל, הוא הכיר לי את משפחתו, חבריו, אנחנו לא מסתתרים :)
נקודה חשובה, הוא היה נשוי 24 שנה והכיר אותי חצי שנה אחרי שהתגרש, אמרתי לו מס' פעמים שאולי הוא לא צריך קשר רציני עכשיו ושילך ויחקור את העולם :) הוא התעקש שזה הסטייל שלו ואם הוא מוצא משהו שטוב לו איתו אין לו צורך ללכת ולחפש נשים בחוץ\ בנוסף תמיד שהפריעו לי דברים הוא דאג לשנות אותם (לא שאני מתלוננת כ"כ הרבה\ אני תמיד מבינה ומכילה וזה גם מתחיל לעייף)
מה הבעיה? יחד עם הקשר שלנו שהוא מלא תשוקה וכיף לנו מאוד יחד, מדברים כמה פעמים ביום, בלילה יש לנו את השיחה הקבועה שלנו, נפגשים 2-3 פעמים בשבוע
הבחור באופן קבוע מוסיף בחורות אליו לאינסטגרם, או לפייסבוק, לפעמים עושה להן לייקים ( כשאני אצלו הוא לא מסתיר את הפלא או משהו), זה ממש מפריע לי, מה יש לך להוסיף בחורות אם אתה אומר שאני הדבר הכי טוב שקרה לך,? הוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי עכשיו , אבל אומר חולה עלייך, מת עלייך וכד', אני לא רוצה להגיד לו שאני יודעת שהוא מוסיף נשים, שלא יחשוב שאני איזו סטוקרית משוגעת :)
בנוסף עניין הנסיעה, האם אני אמורה להמשיך ולנסוע אליו כל פעם, בגלל שאין לי דירה משלי (הוא לא יכול לבוא לישון אצלי), האם הוא התרגל לנוחות הזו?
זה גורם לי לתהות האם אני לא עושה יותר ומשקיעה יותר מדי?
האם כדאי לי לשוחח איתו על עתיד היחסים או שזה מוקדם מדי?
יש בנינו קשר באמת מיוחד אבל אני לא מוכנה לעשות הכל בכל מחיר, למרות שהוא תמיד אומר לי שאני צריכה להסתכל על חצי הכוס המלאה ולראות שיש בינינו קשר מדהים ולא להרוס על כל דבר קטן, לא מבינה למה אני לא סומכת עליו כ"כ ( אולי חוסר ביטחון שלי), הוא בחור מוכר מאוד באזור שלו ולא מעט נשים מעוניינות בו, וגם אני נראית טוב, משכילה, בחורה טובה!
השאלה אם זה מספיק בכדי לקיים קשר מרחוק
אשמח לעצות
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות