אני גרה ביישוב קטן יחסית שכולם בתיכון שלי עם אותם חבורות מהחטיבה . אף פעם לא נתתי לעובדה שאני לא באף חבורה להוריד לי את הבטחון העצמי (הייתי בעבר) , ויצרתי לעצמי המון חברויות שהן לא בתוך חבורה. ככה הייתי שנה שעברה.
השנה הייתי בכיתה יא שזו הכיתה שכולם בלחץ עם הלימודים וקשה לתחזק חברויות (אני באופן אישי הצלחתי להתמודד עם הלחץ ולהישאר עם זמן חופשי אבל הסביבה שלי לא) . היתה גם את הקורונה שהקשתה עליי מבחינה חברתית.
הבעיה היא שכל החברות שיש לי, מעדיפות להיות עם החבורות שלהן (בצדק אפילו) , אם זה ליציאות בשישי בערב , אירועים מיוחדים או אפילו סתם ללכת לים. אני מרגישה תמיד עדיפות אחרונה, בקושי מציעים לי להפגש למרות שאני מנסה ויוזמת ויוזמת . אני מרגישה שהחיי חברה שלי עלובים ולא כמו שהייתי רוצה. אני ילדה של בית שאוהבת להיות עם המשפחה ולראות סרטים בנטפליקס , אבל אני גם רוצה לצאת ולבלות ולהנות והסביבה או אני מייצרים לעצמי תחושה שכל זה לא יקרה לי בגלל שאני בלי חבורה.
האמת שניסיתי השנה להצטרף לחבורה שיש לי בה חברה טובה מאוד ועוד 3 בנות שאני בקשר די סבבה איתן. הבעיה היא שהן 4 שזה הרכב מושלם מבחינתן והן מאוד מרוצות מזה ולא כלכך מעונינות בעוד מישהו. יצאתי איתן ועם עוד בנים בלג בעומר והיה לי ממש כיף וזורם , ואחרי שבוע שאלתי את החברה הטובה שלי משם אם אני יכולה לצאת איתם והיא התחמקה.. אני לא מטומטמת ואני מבינה רמזים ואפילו שאלתי אותה אם מרגיש שאני נדחפת מידי והיא אמרה שקצת..
בדרך כלל שמסרבים לי אני נוטה להיעלב להסתגר ולא לנסות יותר, אבל אני יודעת שהכוונות שלה היו טובות ושהן לא מנסות לפגוע בי, אבל זה עדיין קשה.
אני באמת לא יודעת מה לעשות, אני מרגישה כל כך בודדה . כמו שאמרתי , אני גרה ביישוב קטן שיש לדברים האלו המון חשיבות , ושאי אפשר פשוט להצטרף מידי פעם ליציאות , כאילו אם אתה שם זה למאה אחוז! ולי אין בעיה עם זה , אבל מרגיש לי שלהן יש ..
גם אין לי כיוון אחר חוץ מהן , החברה הכי טובה שלי בחבורה של בנות שאת רובן אני די לא סובלת, אז זו לא אופציה ממש.
בכל אופן מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות ?
להשתדל יותר ? לשחרר?
אני באמת ממש ממש אשמח אם תוסיפו עצה זה ממש יעזור לי כי אני מרגישה עבודה ..
תודה 3>
נ.ב
בשיר המדהים שהוספתי למטה יש את כל הדברים שאני מקווה שיהיו לי ויזכרו לי מתקופת התיכון . קצת שובר את הלב להבין ששום דבר מזה לא יהיה לי
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות