מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 290585
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

לימודי רפואה קשים אבל מאוד מתחברת. יש תחליף?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-20/05/20 בשעה 15:20

לפי הכותרת כנראה תבינו שאני מתחברת לתחום הרפואה. יש לי דחף ורצון לעזור לאנשים ולשמח אותם (מזדהה כי פעם התאשפזתי בבית חולים), ואני מרגישה שהרפואה הכי מתאימה, אך לפי אמא שלי שהיא אחות, אני רואה את כל הקלסרים של לימודי רפואה שלה וראיתי שהלימודים קשים ברמות והיא כמעט לא ראתה את אור השמש, (היא קיבלה בפסיכומטרי 780 אבל החליטה ללכת רק לתחום האחיות כי רפואה זה עוד שנים מפרכות וקשות).
אני חכמה, אבל לא גאונה (במתמטיקה כן גאונה) אך יש לי כישרון כזה שכל דבר שאני אנסה ואני אשקיע בו אני אצליח. ובאמת הצלחתי המון עם השנים ואני מקבלת מאיות רק בגלל ההשקעה ולימודים של שעות. בקטע הזה של לימודי רפואה (לא אחיות, אחיות זה לא משתלם אני רוצה לימודים של 7 שנים לפחות)
אני מאוד חוששת, שלימודי רפואה באמת יהיו קשים ברמות, ואני גם דתייה אז מתחתנים בגיל יותר מוקדם מ-30, אני חושבת שיהיה קשה בזמן הנישואים גם ללמוד כל כך הרבה שנים, אני חושבת שלא כדאי לי יותר מידי לחלום על רפואה. יש לכם אולי עצות לתחומים דומים של עזרה לאנשים, כאילו שאני באמת ארגיש סיפוק עם העבודה? אשמח לכיוון רפואה או משהו דומה, רק לא פסיכולוגיה או יעוץ. אני מזכירה שאני גם ממש טובה במתמטיקה, אנגלית ואני יודעת שכל דבר שאני ארצה להשיג אני אצליח. ומשכורת יפה שאני אצליח לחיות נורמלי. אשמח לעצות!

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות