שלום
הקיץ הגיע ואיתו הסיוטים הגדולים ביותר שלי - חרקים.
בכל חור בבית יש חרקים. מאחורי מכונת הכביסה, במקלחת, בשירותים ואפילו בחדר. אילו חרקים לא הרגתי: יתושים, נמלים מעופפות, מיני-ג'וקים - כל המינים המבחילים למיניהם הרגתי ב-24 השעות האחרונות ועכשיו כבר נשבר לי.
אתמול קנינו כל מיני אמצעים לקטילת חרקים, בין אם אורגני ובין אם כימי\קרינה, כדי שננסה הכל מהכל. אשתי התעקשה על הכימי והקרינה - לחסל אותם כמה שיותר מהר, אני התעקשתי על האורגני-אקולוגי, אבל לא מהסיבה שאכפת לי מהסביבה אלא מזה שאכפת לי מעצמי.
הדבקנו על החלון מדבקה צהובה (שאמורה, איכשהו, למשוך אליה את כל מיני המעופפים) ושמנו מאחורי מייבש הכביסה מלכודת אורגנית לג'וקים (מעין דבק עם פרומון) וקיווינו שיהיו תוצאות. בגזרת הג'וקים אני חייב להודות שלא בדקתי, גם כי מגעיל וגם כי כרגע יותר עסוק ביתושים. בגזרת היתושים, הלוח הצהוב הדביק נשאר ריק. אף לא יתוש אחד (הם עכשיו 3 מעל הראש שלי בתקרה) נדבק אליו.
אתמול בבוקר ריססנו את כל הבית ב"רב קוטל" (K), למרות שיש לי אלרגיה פסיכית אליו ותחושה של שורף בגרון, יצאנו לשעתיים מהבית בלית ברירה (על הדרך ביקרנו את ההורים שלי) בחום הכבד וכשחזרנו הבית הרגיש כמו בית עלמין באופן כללי ולא בהכרח רק לחרקים. כבר הרצתי לעצמי מלא סרטים שבטח עכשיו יש לי סרטן ואני נושם סרטן.
עכשיו הגענו לישורת האחרונה (לפני שאני משתגע ומדביר את עצמי): מנורת UV לחיסול היתושים. זה שקט ולא מסריח (ניסינו את הפתרון ללא קרינת UV - זמזם אלקטרוני, עשה לי טינטון מטורף שנשאר עד עכשיו), אבל כל מה ששקט וחסר ריח מפחיד אותי לא פחות ממה שלא. קרינת UV כידוע מסרטנת, ולא מפורט על האריזה אם זו קרינת UVA או UVB כדי שאדע עד כמה אני צריך להיות בהיסטריה. היתושים לא ממש ששים להתקרב אל המנורה האולטרא-סגולה (כנראה הייתי צריך לשבת בחושך), ואני מת מפחד ללכת למטבח לנשנש משהו או לנקות את הכלים כי אני לא רוצה לבוא במגע עם החרא הזה.
בבקשה הושיעו אותי, איך אני מסלק את כל החרקים הארורים מהבית המסכן שלי מבלי לחלות בסרטן?
תודה
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות