אז יצאתי עם מישהו חודשיים. זה נגמר לא טוב,
ייתכן שהלחצתי אותו קצת ביום שהיינו אמורים להיפגש והוא לא ענה לי התקשרתי פעמיים שלוש ושלחתי הודעות, אבל נטו כי הרגשתי בנוח ובדעיבד הבנתי כמה מעצבן זה היה:/
אחריי כמה ימים הוא ממש רצה לסיים את זה כבר,
והתבאסתי מאוד. שלחתי לו הודעה שתיים שאני לא מבינה מה קרה וממה הוא נרתע וברור שזה קשור אליי.
ואז סיימנו בזה שהקלטתי לו שהכל בסדר ואני מקבלת את זה שזה לא התאים והוא גם כתב שהכל באמת בסדר.
מפה לשם ראיתי אותו בשני אתרי הכרויות, מכאן כמה חשבתי שהוא לא רציני, הוא רציני ומחפש זוגיות, פשוט לא א-י-ת-י.
באחד מהאתרי הכרויות, עשיתי לו לייק והוא עשה לי מאצ, ואחריי כמה שעות ראיתי שהוא מחק. ידוע לי שהוא מחק את מספר הטלפון שלי מהנייד שלו גם. כלומר, עד כדי כך הגעלתי אותו שהוא לא רוצה איתי קשר בשום צורה?
הייתי מאוהבת בו, חשבתי שהוא שלי כבר אז התנהגתי בצורה הכי ישירה ובלי משחקים אבל גם מאוד משעממת(בדיוק למדתי ולא שיתפתי הרבה על החיים שלי)
אני מרגישה תחושת השפלה קשה, שרדפתי אחריו, עשיתי לייק והוא רק חיפש להעיף אותי כבר. האם כך המצב לדעתכם? הוא באמת נגעל ממני כבר? איך להסיר את התחושות הקשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות